ΟΙ ΜΕΛΑΝΟΧΙΤΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΔΟΝ (ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ) ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Η πλήρης ανικανότητα του Χριστόφια να διοικήσει τον τόπο έχει αποδειχθεί - για ακόμη μια φορά - περίτρανα με τις ψεσινές συγκεντρώσεις για την επέτειο της εισβολής.

Ευτυχώς η ανικανότητα του Χριστοφια και της κυβέρνησής του δεν έγινε πρόξενος θερμών επεισοδίων επειδή η σωφροσύνη των....
διαδηλωτών απεσόβησε τα χειρότερα.

Συγκεκριμένα οι διαδηλωτές
αρνήθηκαν να συγκρουστούν με του “μελανοχίτωνες” της ΕΔΟΝ (της νεολαίας του ΑΚΕΛ του Χριστόφια), οι οποίοι εμφανίστηκαν άκρως προκλητικοί ως αντιδιαδηλωτές στο χώρο, για να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για την εισβολή που έγινε στο προεδρικό.

Οι Νεοκύπριοι γεννίτσαροι του κόμματος του Προέδρου Χριστόφια όταν άκουσαν τους διαδηλωτές να φωνάζουν “Η Κύπρος είναι Ελληνική” απάντησαν “Η Κύπρος ανήκει στο λαό της”. Δηλαδή δεν είναι Ελληνική αλλά ανήκει στους Κυπρίους Ελληνες, Τούρκους, Αρμένιους, Μαρωνίτες, Λατίνους, κτλ. που κατοικούν στο νησί.

Με την εξής διαφορά. Ο Νεοκύπριος Χριστόφιας ανεγνώρισε ήδη την παραμονή τουλάχιστον 50,000 εποίκων από την Τουρκία και μετά από την εξέυρεση λύσης!

Σε απλά Ελληνικά. Το σύνθημα των γεννίταρων της “ΕΔΟΝ” και της “Προοδευτικής” σημαίνει. Η Κύπρος δεν είναι Ελληνική αλλά Τουρκική και Νεοκυπριακή!

Μπράβο παιδιά! Μπράβο! Να σας χαίρεται η μανούλα σας!!!

Σαν δεν ντρέπεστε!

Ανθέλληνες Νεοκύπριοι γεννίτσαροι!

Από πότε έγιναν, ρε εθνομειοδότες Νεοκύπριοι, οι έποικοι λαός της Κύπρου;Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα