ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜ​ΕΝΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Η συνάντηση των οικονομικών Διευθυντών των ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., για την εξυπηρέτηση των δανειακών τους υποχρεώσεων ώστεο Λαός που ήδη έχει επιφορτιστεί στην πληρωμή των δανείων των Τραπεζών και τωνΒιομηχάνων, να επωμισθεί και το βάρος των δανείων τους.

Αφού λοιπόν εκείνοι δια της ένταξης της χώρας στο ΔΝΤ καιτην υπογραφή του ...........
πρώτου μνημονίου
καθώς και την μετατροπή του ιδιωτικού εξωτερικούχρέους σε χρέος του Κράτους με το γνωστό PSI , βολεύουν τους Έλληνες καπιταλιστές,να μην φάνε και αυτοί κάτι σε επίπεδο Κομμάτων;

Αυτοί υπάρχουν για να μας διοικούν και εμείς για να τους πληρώνουμενα μας διοικούν.

Όμως, βγαίνει το συμπέρασμα, ότι πλέον τα κόμματα, ΠΑΣΟΚ καιΝ.Δ. έχουν ήδη προεξοφλήσει για τον εαυτόν τους ότι η κρίση του Ελληνικού λαού στιςεπικείμενες εκλογές, θα στείλει τα κόμματα αυτά στο καναβάτσο.

Για το λόγο αυτό γνωρίζουν ότι τα ποσοστά που θα πάρουν δενθα τους επιτρέψουν τις ληστρικές επιδοτήσεις από το Κρατικό Προϋπολογισμό, τις οποίεςθα ενεχυριάσουν για νέα δάνεια, αλλά και από το γεγονός ότι τα κόμματα της Αριστεράςθα βγουν λόγω αυξημένων ποσοστών κερδισμένα από την χρηματοδότηση, αποφάσισαν πρώταεκείνοι να μην πληρώσουν τα δάνεια που έχουν προεισπράξει και δεύτερο τα άλλα κόμματα, και εκείνα που θα μπουν στην Βουλή και τα κόμματα της Αριστεράς, να μην έχουντην χρηματοδότηση ώστε να μεγεθύνουν την δραστηριότητά τους, κάτι που θα καταστήσειεν αμφιβόλω την συνέχιση της ύπαρξής τους στο άμεσο και επόμενο μέλλον.

Προτείνω λοιπόν όλοι οι πολίτες της χώρας, που έχουν πάρει δάνεια, να κατακλύσουν με επιστολές το Υπουργείο Οικονομικών ζητώντας να .....πληρώσει κατά τον ίδιο τρόπο που προτείνουν τα κόμματα και τα δικά τους δάνεια.

Έτσι θα υπάρξει ισονομία και ισοπολιτεία ανάμεσα στον Λαό και τα Κόμματα.
agistri-doloma
Keywords
Τυχαία Θέματα