Οι Ανίεροι Ιππότες της 'Κόκκινης Ασπίδας'

Πολύ συχνά ακούμε να μιλούν για τους Ρότσιλντ, όμως οι περισότεροι δεν γνωρίζουν ούτε ποιοί είναι, ούτε τι είναι. Αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει κάποιος μύθος πίσω από σκιερό οικόσημο της Κόκκινης Ασπίδας, από το οποίο προέρχεται η ονομασία της οικογένειας. Οι Ρότσιλντ είναι αυτό το καμπαλιστικό μάτι στην κορυφή της γνωστής πυραμίδας. Οι Ρότσιλντ είναι ο θάνατος της ανθρωπότητας, καθώς καταστρέφουν και τις ελάχιστες ελπίδες της ανθρωπότητας για ανεξαρτησία. Αυτό το κείμενο σκοπό έχει να......
μιλήσει για την πραγματικότητα σε όλη την ένδοξη φρίκη της. Κατά τη διάρκεια του
ταξιδιού που θα κάνουμε, δεν θα σας ταϊσουμε με πλασματικούς μύθους που έγραψαν διεστραμμένες ιστορικές πόρνες. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά καθώς η ιστορία ξαναγράφεται για να αντικατοπτρίσει το τι πραγματικά συνέβη, σε αντιδιαστολή με το τι έχετε ακούσει σε συζητήσεις καφενείου.
Ας αρχίσει λοιπόν το ταξίδι..

Ο Εωσφόρος ανατέλει
Κατ' αρχάς, πρέπει πρώτα να διαλύσουμε τον ισχυρισμό ότι οι Ρότσιλντ είναι Εβραίοι, και αυτό είναι σημαντικό για δύο λόγους: Πρώτον, για να αποδείξουμε ότι οι επικριτές τους δεν είναι κακοί "αντισημίτες" και δεύτερον, για να εξαλείψουμε κάθε ιστορικό δεσμό με τον Ιουδαϊσμό.
Αν πρέπει να χρεώσουμε κάποια θρησκεία στην οικογένεια, αυτή θα ήταν ο "Εωσφορισμός".
Πολλοί αποδίδουν λανθασμένα το αστέρι του Δαβίδ στον Χίτλερ, ωστόσο η ιστορία πηγαίνει πολύ πιο βαθιά.
Ο Mayer Amschel Bauer (ο πατριάρχης των Ρότσιλντ) γνωστός και ως Mayer Amschel Rothschild, αναβίωσε το αστέρι του Δαβίδ, όχι εκ του μηδενός, αλλά μετά από τη μύηση του στις Απόκρυφες πρακτικές. Στην Αγία Γραφή συναντάμε το αστέρι στην λατρεία των Ισραηλιτών που χόρευαν καθώς ο Μωυσής κατέβαινε από το βουνό με τις Δέκα Εντολές (βιβλίο του Άμος).
Στο βιβλίο των Πράξεων το αστέρι ονομάζεται Ρέμφαν (Remphan), το όνομα δηλαδή ένος Αιγύπτιου θεού, που λατρεύτηκε και από άλλες θρησκείες, όπως ο θεός Κρόνος. Βλέπουμε δηλαδή ότι αυτό που αυτοαποκαλείται εβραϊκό, στην πραγματικότητα δεν είναι. Σχηματίστηκε στην Αίγυπτο και πιθανώς και νωρίτερα ακόμη. [Κατά τον Αιγύπτιο ιστορικό Μανέθωνα, οι "εβραίοι" δεν ήταν παρά Αιγύπτιοι λεπροί αιχμάλωτοι, τους οποίους εξόρισε στην έρημο ο Φαραώ Αμένοφις ο Δ' (ή Ακενατόν Akhenaton - Amenhotep IV)], για να εξορκίσει το κακό από την Αίγυπτο. Ανάμεσα τους και ο Οσαρσήφ, ο γνωστός σε όλους μας Μωυσής.
Για να χωρίσουμε περαιτέρω τους Ρότσιλντ από τους "Εβραίους", θα προχωρήσουμε και στη γενετική απόδειξη: Το ότι οι Ρότσιλντ ισχυρίζονται εβραϊκό αίμα αποτελεί έναν ακόμη μύθο.
Η εξήγηση του μύθου θα μας οδηγήσει στην Τουρκία του 9ου αιώνα, όπου συναντούμε το βασιλιά Μπούλον (Bulon) των Χαζάρων. Ο βασιλιάς αυτός είχε ένα μοναδικό πρόβλημα.. ήταν περιτριγυρισμένος από μουσουλμάνους από τη μία πλευρά και χριστιανούς από την άλλη.
Αυτό αποτελούσε τεράστιο ζήτημα για το βασιλιά, καθώς φοβόταν την εισβολή, λόγω έλειψης φιλικών σχέσεων με αμφότερους. Έδωσε λύση λοιπόν σε αυτό το ζήτημα δίνοντας στην αυτοκρ
Keywords
Τυχαία Θέματα