Οι αιχμές Αβραμίδη

Τρεις σελίδες επιστολή παραίτησης για έναν αντιδήμαρχο που έκατσε μόνο 8 μήνες στην «καρέκλα» του δεν είναι και λίγες. Και σε όλες δεν παρέλειψε να κάνει κριτική ακόμα και στο πως διοικεί ο δήμαρχος και με ποιες κατευθύνσεις. Από αυτοκριτική, σχεδόν τίποτα…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΒΡΑΜΙΔΗ

του Δημήτρη Συρμάτση

Ο πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Στάθης Αβραμίδης στην προχθεσινή επιστολή παραίτησής του, ήταν λάβρος εναντίον των επιλογών της διοίκησης καθώς όπως αναφέρει ο ίδιος, οι προτάσεις του έπεφταν στο κενό. Είτε για την αγορά απορριμματοφόρων,
είτε για το ζήτημα των υπερωριών.

Πέρα όμως, από τα πλάγια χτυπήματα προς τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Χασδάι Καπόν, στην επιστολή διαφαίνεται και η ευθεία επίθεση στον δήμαρχο και τις μεθόδους που διοικεί. «Ο νέος ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης πρέπει να εξυπηρετείται με κινήσεις και πρακτικές μακριά από μικροπολιτικές –μικροπαραταξιακές σκέψεις» ήταν το πρώτο «καρφί» του κ. Αβραμίδη.

Ο κ. Αβραμίδης εμφανίζεται ενοχλημένος για την «μηδενική» ουσιαστικά στήριξή του στο πρόσωπό του, κόντρα στα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στην καθαριότητα καθώς και στην συνεχιζόμενη καπέλωσή του από «τρίτους». «Δεχόμουν καθημερινά οξεία κριτική χωρίς την ουσιαστική στήριξη αναγκαζόμενος σχεδόν ταυτόχρονα να αντιμετωπίζω και να προσπαθώ να δίνω λύσεις σε προβλήματα που η αντιμετώπιση τους δεν ήταν στην αποκλειστική μου αρμοδιότητα.» αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του.

Από την άλλη, ο κ. Αβραμίδης προσπάθησε να εκφράσει και τον κόσμο της Δημοκρατικής Συμμαχίας που τον στήριξε και τον εξέλεξε στη νέα διοίκηση του δήμου και οι οποίοι άρχισαν φανερά να κρατούν αποστάσεις από την δημαρχία, η οποία δεν αποδίδει τα αναμενόμενα το πρώτο αυτό διάστημα. Εξ΄ού και το «Οι κρίνοντες κρίνονται».

Ενδιαφέρον έχει να δούμε την συμπεριφορά και την αντίδραση των εργαζομένων στη «νέα τάξη πραγμάτων» που έχει στόχο να φέρει ο Γιάννης Μπουτάρης καθώς οι σχέσεις της πλειοψηφίας αυτών με τον κ. Αβραμίδη δεν ήταν και οι καλύτερες.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΒΡΑΜΙΔΗ

http://spnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα