Οι Αγανακτισμένοι προστάτεψαν τον κοινοβουλευτισμό

Την άποψη ότι το κίνημα των Αγανακτισμένων ήταν καθοριστικό στο να προστατευθεί η δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός εξέφρασε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
«Με την αγνότητα του αγώνα τους πήγαν στο Σύνταγμα και έπιασαν τον ζωτικό χώρο
που άλλες οργανώσεις χρησιμοποιούσαν για να ....
κάνουν τις επιθέσεις τους εναντίον της δημοκρατίας, δημιουργώντας υπό αυτή την έννοια ένα "μαξιλάρι" προστασίας στον κοινοβουλευτισμό», είπε ο κ. Καρατζαφέρης, αφήνοντας ωστόσο αιχμές για το ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «Κάποιοι άλλοι όμως βρήκαν έναν τρόπο ανέλιξης μέσα από την βίαιη διαμαρτυρία και τις εκρήξεις αυτού του είδους».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα "επιλέγει την ...βαβούρα". Θυμάμαι μια συνέντευξη του κ. Τσίπρα που είχε δηλώσει πως "εμείς επενδύουμε στο χάος" και ποτέ δεν είχα καταλάβει ποια λογική τον ώθησε να το πει αυτό. Φανταστείτε αυτά τα οποία γίνονται να τα έκανε ένα άλλο κόμμα τι θα ακουγόταν. Υπάρχει μια ιδιόρρυθμη ασυλία στον ΣΥΡΙΖΑ», προσέθεσε ο κ. Καρατζαφέρης υποδεικνύοντας το ΣΥΡΙΖΑ ως μοναδικό υπεύθυνο των επεισοδίων.


Σχετικά με τις απολύσεις στο δημόσιο και την πρόταση για εφεδρεία, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι οι απολύσεις δεν είναι λύση γιατί με αυτόν τον τρόπο νεκρώνει η αγορά, αλλά απεναντίας αυτοί που μπαίνουν σε εφεδρεία πρέπει να απορροφηθούν από επιχειρήσεις προκειμένου να τις κάνουν ανταγωνιστικές, με το δημόσιο να πληρώνει το μισθό και τους εργοδότες τα ασφάλιστρα.


«Να παίρνεις όλα σου τα λεφτά και όχι το 50% ή το 60% και να κάθεσαι σπίτι σου χωρίς να προσφέρεις, να παράγεις», αφήνοντας αιχμές για την πρόταση της ΝΔ για την εφεδρεία.


Τέλος, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι πρέπει να χτυπηθεί η φορολογική ασυλία της νομενκλατούρας, λέγοντας πρόκειται για ένα άβατο μιας ευνοημένης τάξης η οποία συνεχίζει να μην πληρώνει σε σχέση με τον φτωχό Έλληνα εργαζόμενο.

http://spnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα