Ο Ζαγορίτης… στα χνάρια του Δασκαλάκη

Το παράδειγμα του Μενέλαου Δασκαλάκη ακολουθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο Λευτέρης Ζαγορίτης, και όπως ο πρώην Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, έτσι και ο πρώην Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 6ης Μαϊου.

Ο Λευτέρης Ζαγορίτης δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 στη Β’ Αθηνών,
παρά την ....
ισχυρή κομματική «προίκα» από το αξίωμα του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής.

Στις προσεχείς εκλογές λοιπόν, ετοιμαζόταν να δώσει ξανά τη μάχη, προκειμένου να διεκδικήσει την επιστροφή του στη Βουλή, η επιθυμία του Αντώνη Σαμαρά να τον αξιοποιήσει κεντρικά, στην προεκλογική προετοιμασία της Νέας Δημοκρατίας ωστόσο, τον οδηγεί σύμφωνα με πληροφορίες στην απόφαση να μην είναι υποψήφιος.

Αντίστοιχη ήταν και η περίπτωση του Μενέλαου Δασκαλάκη, επίσης στενού συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή στο παρελθόν, ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος στη Λακωνία, όπως αρχικά σχεδίαζε, προκειμένου να συνδράμει το στενό επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά στην προεκλογική μάχη.

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαϊου επιβεβαίωσε ο Λευτέρης Ζαγορίτης με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του «real fm», και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.«Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να συμμετέχεις στα κοινά, και έχω αποφασίσει να μην είμαι υποψήφιος», παραδέχτηκε με νόημα.

http://www.statesmen.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα