Ο τύπος με ένα κλικ

Ποια θέματα κυριαρχούν: Οι επαφές του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Ουάσιγκτον, οι δεσμεύσεις για την πιστή τήρηση του προγράμματος, η επάνοδος της τρόικας πιθανόν αυτή την εβδομάδα για να εκταμιευτεί η 6η δόση, Οι απεργιακές κινητοποιήσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς, και η....
διαδικασία εργασιακής εφεδρείας.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Τσουνάμι απεργιών και σήμερα!... ".

Η εφημερίδα γράφει ότι "Ακινητοποιημένα μετρό, τραμ, ηλεκτρικός, προαστιακός και στάσεις σε λεωφορεία και τρόλεϊ. Αύριο και μεθαύριο φρένο και στα ταξί. Μπάχαλο έκαναν τις πτήσεις οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αν και η απεργία τους ήταν παράνομη! ".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "700 δισ.ευρώ μπορεί να πάρει άμεσα η Ελλάδα από την τιτλοποίηση μελλοντικών εσόδων των δικαιωμάτων εξόρυξης και εκμετάλλευσης πετρελαίου και φυσικού αερίου σε Ιόνιο και Αιγαίο".

Η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι "7 τρισεκατομμύρια ευρώ εκτιμούν οι Τούρκοι την αξία των κοιτασμάτων στο Ανατολικό Αιγαίο. Γιατί η Ελλάδα να μην εκχωρήσει ένα ποσοστό των δικαιωμάτων σε αμερικανικές εταιρίες πετρελαίου και διεθνείς επενδυτικού οίκους, για να έρθει πλούτος στην χώρα και να διασφαλίσουν τα εθνικά μας συμφέροντα; Αλήθεια θα τολμήσουν ποτέ οι Τούρκοι να τα βάλουν με αμερικανικά μεγαθήρια όπως ο κολοσσός που ανέλαβε τα κοιτάσματα για λογαριασμό του Ισραήλ και της Κύπρου; ".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Πως να ρυθμίσετε δάνεια και κάρτες".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "τα νέα μέτρα και η μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος οδηγούν χιλιάδες πολίτες στη ρύθμιση των δανείων τους εξασφαλίζοντας μικρότερη δόση αλλά και "κούρεμα" μέσω της επαναδιαπραγμάτευσης με τις τράπεζες".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ανήθικο κόλπο για τις απολύσεις!"

Η εφημερίδα γράφει ότι "σε κομματικές διώξεις των μη εκλεκτών του ΠΑΣΟΚ και των "γαλάζιων παιδιών" που εργάζονται στο Δημόσιο σκοπεύει να μετατρέψει η κυβέρνηση τη διαδικασία της εργασιακής εφεδρείας όπως πρώτη αποκάλυψε η "Δημοκρατία".

ΕΘΝΟΣ: "5 κριτήρια για την εφεδρεία στο Δημόσιο".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "με ταχύτατες διαδικασίες καταρτίζεται η νομοθετική πράξη για τις αλλαγές του εργασιακού καθεστώτος στο δημόσιο. Θα είναι έτοιμη στις αρχές Οκτωβρίου και θα καθορίζει πέντε βασικά κριτήρια για την εφεδρεία. Δρομολογούνται επίσης, νέες μετατάξεις και δραστική μείωση συμβασιούχων".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη ".

Στο βασικό της θέμα επισημαίνει ότι "Σαν σήμερα στις 26 Σεπτεμβρίου 1989 δολοφονήθηκε έξω από το γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας ο Παύλος Μπακογιάννης. Το κόκκινο ιερατείο πίσω από τη δολοφονία του. Ποιός και γιατί ωφελήθηκε από τον θάνατό του ".

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟΣ: "Νέο πακέτο φορολογίας συμφώνησαν Βενιζέλος-τρόικα".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ανεξέλεγκτα χαράτσια υπό το φόβο της ελεγχόμενης πτώχευσης. Πιο βαρύς ο λογαριασμός για το 2012. Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης και για χαμ
Keywords
τυπος, μεσα μαζικης μεταφορας, αδεσμευτοσ τυποσ, ελευθερη ωρα, εκτακτη εισφορα, εισφορα αλληλεγγυης, βενιζελος, εφεδρεια, μετρο, τραμ, ηλεκτρικος, προαστιακος, λεωφορεια, ταξι, απεργια, αυριανη, ελλαδα, πετρελαιο, αιγαιο, κυπρος, βραδυνη, νέα, κουρεμα, τραπεζες, δημοκρατια, ΠΑΣΟΚ, μεταταξεις, συμβασιουχοι, ωρα, αθηνα, σταση εργασιας, εφημεριδα δημοκρατια, απεργια μμμ, απεργια οσε, απεργια μετρο, απεργιες αυριο, απεργιες σημερα, αξια, απεργια ταξι, απολυσεις στο δημοσιο, τραπεζα της ανατολης, απεργια 5 οκτωβριου, εργασιακη εφεδρεια, απεργια 10 οκτωβριου, απεργια 19 οκτωβριου, απεργια 20 οκτωβριου, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, εκλογες 2012, απεργια 26 σεπτεμβριου, αλλαγη ωρας 2012, ελευθερη ωρα, αδεσμευτοσ τυποσ, αυριανη, βραδυνη, δανεια, δημοκρατια, θεμα, ιονιο, ισραηλ, νεα μετρα, πτησεις, ωρα, δημοσιο, ευρω, εβδομαδα, εφημεριδα, κυβερνηση, μειωση, ουασιγκτον, πιστη, ρυθμιση, τιτλος, ετοιμη, χωρα, η εφημεριδα, κολοσσος, πακετο, παυλος, θεματα
Τυχαία Θέματα