Ο Σαμαράς πλειοδοτεί στο ξεπούλημα της χώρας. Ο ίδιος τα λέει

Ο Παπανδρέου αποδεικνύεται πραγματικός σοσιαλιστής

Γράφει ο Μωσέ Μός

Εμείς οι Ελληνες κατηγορούμε συνέχεια τον κ.Παπανδρέου ότι ξεπουλαει τη χώρα. Αλλά αν δεν πάρει δάνειο, με τι λεφτά θα ζήσουμε; Ο κόσμος πάει μπροστά.

Οι ελληνες επιστημονική παιδεία δεν έχουμε, τεχνολογική αντίληψη δεν έχουμε, τις...
υποχρεώσεις μας απέναντι στη πολιτεία δεν τις τηρούμε. Πως θα επιβιώσει το κράτος; Το μνημόνιο
είναι απαραίτητο. Είμαστε τεμπέληδες και μαζι με τους πολιτικούς τα φάγαμε που λέει και ο κ.Αντιπρόεδρος.

Διαβάστε λοιπόν την ομιλία του κ.Σαμαρά στη σύνοδο του ευρωπαικου λαικου κόμματος.
Διαβάστε τη.

«Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τους εταίρους μας στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Επανέλαβα ότι συμφωνούμε με τους στόχους και με τα μέσα δημοσιονομικής εξυγίανσης: Με την εξάλειψη του ελλείμματος, τον περιορισμό του χρέους, τη μείωση της κρατικής σπατάλης και τις διαρθρωτικές αλλαγές. Αυτά όλα τα έχουμε προτείνει, τα έχουμε στηρίξει και εξακολουθούμε να τα στηρίζουμε. Και είμαστε οι πρωτοπόροι που ζητάμε πολύ περισσότερα από όσα μπορεί να κάνει η κυβέρνηση και σε αποκρατικοποιήσεις και στην αξιοποίηση περιουσίας.

Αλλά διαφωνούμε με το μείγμα πολιτικής, που έχει ήδη οδηγήσει σε βαθιά και παρατεταμένη ύφεση, που έχει παραλύσει την Οικονομία κι έχει ακυρώσει το πρόγραμμα εξυγίανσης. Καθώς όλα τα αποτελέσματά του βρίσκονται πια πολύ μακριά από τους στόχους.


Ο κ.Σαμαράς θα κάνει περισσότερες αποκρατικοποιήσεις και περισσότερη αξιοποίηση περιουσίας από τον κ.Παπαδρέου αν έρθει στα πράγματα.

Γιατί λοιπον καθυβρίζετε όλοι τον κ.Παπανδρέου, που δινει τιτάνιο αγώνα να βρεί λεφτά να μας ζήσει. Δεν βλεπετε τι αγωνα κάνει για να πουλησει τα λιγότερα.

Ο Παπανδρέου αναδεικνυεται στο μεγαλύτερο και καλύτερο Ελληνα πολιτικό. Καλύτερος απο το Βενιζέλο και το Τρικούπη. Ο Σαμαρας είναι ολίγιστος και πλειοδοτεί για να γίνει πρωθυπουργός.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα