Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ

Πολλές φορές έχουμε ακούσει την έκφραση έπαθα αυτό που φοβόμουν ή γνώρισα τον άνδρα των ονείρων μου. Τίποτε από τα παραπάνω δεν έγινε στην τύχη απλά για άλλη μια φορά ένας ακόμη συμπαντικός νόμος λειτούργησε εν αγνοία μας.
Ο νόμος της έλξης ένας πανίσχυρος συμπαντικός νόμος που στην καθημερινότητα πολλές φορές έχουμε δει τα αποτελέσματα του ακόμη κι όταν ακούμε να λένε γύρω μας τα λεφτά πάνε στα λεφτά. Ακριβώς έτσι συμβαίνει αλλά όχι ....
έτσι απλοϊκά κι αναίτια όσο ακούγεται.
Αρχικά πρέπει να διευκρινίσουμε τι ακριβώς σημαίνει
συμπαντική έλξη. Σχεδόν όλοι μας γνωρίζουμε αυτή την έννοια από τον νόμο της φυσικής με τον οποίο ασκείται μαγνητική έλξη στα ετερώνυμα φορτισμένα αντικείμενα με την συμπαντική έλξη όμως εννοούμε την μαγνητική έλξη σε ομώνυμα φορτισμένα αντικείμενα ή γεγονότα και καταστάσεις που ο άνθρωπος με διάφορους τρόπους καλεί και εμφανίζει στην ζωή του. Ας το αναλύσουμε όμως λιγάκι περισσότερο.

Εφαρμόζοντας το φυσικό νόμο αν φορτίσουμε αρνητικά ένα αντικείμενο και το πλησιάσουμε σε ένα άλλο που έχουμε φορτίσει θετικά τότε ανάμεσα στα δύο αντικείμενα θα αναπτυχθεί μια ισχυρή τάση να ενωθούν το ένα με το άλλο.
Με τον συμπαντικό νόμο της έλξης το προηγούμενο παράδειγμα έχει ισχύ όταν και τα δυο αντικείμενα έχουν το ίδιο φορτίο αρνητικά ή θετικά. Τότε ενώ στον φυσικό νόμο θα είχαμε απώθηση των αντικειμένων στον συμπαντικό έχουμε έλξη.
Αν αναρωτηθείτε πως μπορεί να φορτιστεί ο άνθρωπος θετικά ή αρνητικά ώστε να προσελκύσει πάνω του γεγονότα ή καταστάσεις ή ακόμη και υλικά αγαθά, θα σας απαντήσω πως η σκέψη και το συναίσθημα είναι τα εργαλεία που κάνουν αυτή την δουλειά. Απλά φανταστείτε τον άνθρωπο σαν ένα μεγάλο μαγνήτη που είναι ανά πάσα στιγμή ενεργός και φορτισμένος άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά ανάλογα με το είδος των σκέψεων και των συναισθημάτων που τον πλημμυρίζουν την δεδομένη στιγμή. Όταν διακατέχεται από αρνητικές σκέψεις και αρνητικά συναισθήματα το ενεργειακό του πεδίο φορτίζεται αρνητικά ενώ στην περίπτωση που κάνει θετικές σκέψεις και γεμίζει από χαρούμενα συναισθήματα φορτίζεται θετικά. Είναι απολύτως βέβαιο και αποδεδειγμένο ότι ο άνθρωπος παρόλο που είναι ενδεδυμένος με αυτό το φθαρτό σώμα στην ουσία είναι ενέργεια, τόσο στο φυσικό όσο και στις άλλες διαστάσεις όπου οι νόμοι της φύσης λειτουργούν εντελώς διαφορετικά ή κάποιοι απουσιάζουν εντελώς.
Η ενεργειακή κατάσταση κάθε ανθρώπου μπορεί κάλλιστα να διαγνωστεί από την αύρα που τον περιβάλει κάτι που σήμερα είναι πλέον εφικτό με ειδικά μηχανήματα αλλά και με γυμνό οφθαλμό ύστερα από ειδική εξάσκηση.
Έτσι αγνοώντας τον νόμο της έλξης είναι θέμα χρόνου να καλέσουμε γύρω μας ακριβώς αυτό που πάλλεται στην ίδια συχνότητα με τις δικές μας δονήσεις.
Όταν έχουμε φορτιστεί αρνητικά θα αρχίσουν γύρω μας να συγκεντρώνονται άσχημες καταστάσεις , αναποδιές και κακοτυχίες άνθρωποι με παρόμοια προβλήματα απαισιόδοξοι και εξίσου αρνητικοί με αποτέλεσμα να διογκώνεται η ήδη υπάρχουσα ανεπιθύμητη και ανυπόφορη κατάσταση.
Μιλ
Keywords
Αναζητήσεις
νομος ελξης ετερώνυμων, συμπαντικος νομος
Τυχαία Θέματα