Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΛΕΙΑΣΕΙ...!!!

Είναι ένας έντιμος πολιτικός βγαλμένος μέσα από το γνήσιο λαϊκό ΠΑ.ΣΟ.Κ. και κατά την άποψη του ορθογράφου (που γνωρίζει), είναι ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ.
Στην περιοχή όμως που εκλέγεται της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ έχει συντοπίτη βουλευτή ένα «λουλούδι» που ακούει στο όνομα ΝΤΙΝΟΣ ΡΟΒΛΙΑΣ προερχόμενο από την αριστερά και....
 πατάει πάνω στην ΛΕΒΕΝΤΙΑ του ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ.
Ενώ ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ παλεύει ,και έχει θέσει όλες του τις δυνάμεις για να υπηρετεί το λαό της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και το κόμμα που το τιμάει με το να είναι στους κόλπους του, ο συντοπίτης του ΝΤΙΝΟΣ ΡΟΒΛΙΑΣ χρησιμοποιεί τα πάντα για να πατάει στον κορμό
του ΠΑ.ΣΟ.Κ και να αναρριχάται, προσκολλημένος στο περιβάλλον του Γ.Α.Π.( Τυχαία; Δεν νομίζω..!!!), θα δείτε παρακάτω.

Πολλά δημοσιεύματα από τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ στις αρχές του 2011 κατηγορούσαν τον ΝΤΙΝΟ ΡΟΒΛΙΑ ότι στην ουσία το δικηγορικό του γραφείο υπερασπίζει τα συμφέροντα των εργολάβων κατά του δημοσίου, από πληροφορίες διεκδικούν περίπου 200.000.000 ευρώ για την κατασκευή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
Όλες οι διεκδικήσεις γίνονται μέσα από 100 και πλέον αγωγές που εκκρεμούν κατά του δημοσίου, (είναι το νέο σύστημα του ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ – μέσω δικαστηρίων).
Παρόλα τα δημοσιεύματα ο ΝΤΙΝΟΣ ΡΟΒΛΙΑΣ απολαμβάνει Υπουργικούς θώκους (εκτελεί αποστολή;), ενώ ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ αγωνίζεται και προβληματίζεται αν θα πρέπει η όχι να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο.
Επειδή γνωρίζω καλά τον ΝΙΚΟ προβληματίζεται πολύ. Αλλά δεν φτάνει ένας χρειάζονται πολύ, ένας -ένας όμως γίνονται πολλοί….
ΝΙΚΟ ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ ΔΕΙΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ…!!!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ…
ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΟΥΣ….!!!!

http://thoureios.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα