Ο ΝΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Δε χωράει αμφιβολία οτι βρισκόμαστε στο έσχατο σημείο της νεώτερης ιστορίας μας. Στο σημείο εκείνο που λέμε λαικά: "Ενα βήμα πριν το γκρεμό" ή "Με το ένα πόδι μετέωρο στο χάσμα του γκρεμού".

Υπάρχει φώς απο πουθενά;

Καλά τα είπαμε στα προηγούμενα άρθρα, είπαμε για τους Προδότες (δεν ολοκληρώθηκε ακόμη η σειρά άρθρων) για τη.....
σημερινή κατάσταση, είπαμε για το τέλος του μεταπολιτευτικού κόσμου, αναλύσαμε το σημερινό χάος, οχι μόνο εμείς εδώ στο ΛΟΓΙΟ ΕΡΜΗ αλλά σε όλα τα ελεύθερα ελληνικά μπλόγκ, ειπωθηκαν όλων των λογιών οι απόψεις,
είτε σε μορφή σχολίων πάνω σε δημοσιευμένα άρθρα είτε σε μορφή άρθρων με "ποιητικό" η μή λόγο, νομίζω πως το θέμα "Ανάλυση" έχει κορεστεί.

Ο μέσος Ελληνας έχει πανω-κάτω ενημερωθεί. Ξέρει τη κατάστασή του (άλλος λίγο, άλλος πολύ), ξέρει το σημερινό του εφιάλτη γιατί τον βιώνει μέρα με τη μέρα, τα ξέρει όλα αυτά.

Αυτό που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, είναι το "τί μέλλει γενέσθαι" πλέον.

Επίσης, ακόμη ένα που είναι σίγουρο, είναι οτι ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ. Δε μιλάμε και δεν αναφερόμαστε στο ΠΑΣΟΚ ή στη ΝΔ. Διότι το μέν πρώτο βιώνει τις τελευταίες του στιγμές ζωής, η δε δεύερη είναι ΗΔΗ ΝΕΚΡΗ.

Μιλάμε για τους...δορυφόρους τους, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΛΑΟΣ, το κόμμα της ...Μπακογιάννη (εδώ πραγματικά σκάμε στα γέλια!), ακόμη και τον "νέο" κομματικό σχηματισμό "ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" του τέως δημοσιογράφου Γιάννη Δημαρά, ενός σχηματισμού που είναι ένα κράμα ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ του ΠΑΣΟΚ και κάποιων αριστερίζουσας απόχρωσης πολιτευτών.
Αλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι ο ίδιος ο Γιάννης Δημαράς, υπήρξε ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΟΠΑΔΟΣ του ΜΟΙΡΑΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ του Εθνους των Ελλήνων, του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Στέλεχος λοιπόν του ΠΑΣΟΚ μέχρι και την εποχή Σημίτη, όπου το νέο "κατεστημένο" του κόμματος τον εξωβέλισε κι απο τότε κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Ούτε κατά διάνοια λοιπόν δεν μπορούμε να τον εμπιστευτούμε. Το είδαμε άλλωστε και στην - προ ολίγων ημερών - ιδρυτική διακύρηξή του. Παλιές "συνταγές" σε μια ...μεταμοντέρνα έκδοσή τους.

Μετά απ' όλ αυτά, μπορεί και να αναρωτηθείτε: Μα φτάσαμε δηλαδή στο τέλος των ...ιδεολογιών";

Μάλιστα κύριοι! Ναί, ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ! Στο ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ που γεννήθηκαν και αναπτύχθηκαν στις αρχές και κατα τη διάρκεια του 20ού Αιώνα. Η κομμουνιστική θεωρία του Μάρξ, όπως αναπτύχθηκε και εφαρμόστηκε απο τους Λένιν και Στάλιν στη Ρωσία, απο τον Μάο στη Κίνα και απο τον Κάστρο στη Κούβα, έχει πεθάνει.

Προ πολλού. Πρίν ακόμη "πέσουν" τα αδελφά καθεστώτα στην ανατολική Ευρώπη και πρίν ακόμη την πτώση της ίδιας της Σοβιετικής Ενωσης. Τα μόνα καθεστώτα που επιζούν ακόμη με τον μανδύα του κομμουνισμού είναι αυτό της Κίνας, όπου έχει μετατραπεί σε ένα ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, που ούτε κάν κομμουνισμός είναι, ούτε κάν καπιταλισμός! Ενα ...υβρίδιο διαφθοράς είναι, που δημιουργεί πολίτες δύο κατηγοριώ
Keywords
Τυχαία Θέματα