Ο Λοβέρδος επιμένει

Παρά την εκκωφαντική αποδοκιμασία των πρόσφατων απόψεων που διατύπωσε περί συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές, από το σύνολο του «κοινωνικού» ΠΑΣΟΚ, και την έμμεση αποδοκιμασία από «κύκλους» του πολιτικού συμμάχου του, Ευάγγελου Βενιζέλου,
ο Ανδρέας Λοβέρδος επιμένει.

Έτσι, με....
συνέντευξη που παραχωρεί σήμερα στην «Ημερησία του Σαββάτου», ο Υπουργός Υγείας επανέρχεται στο θέμα της συγκρότησης κυβέρνησης συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, μετά τις προσεχείς πρόωρες εκλογές, στην περίπτωση που το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν καταφέρει να έχει αυτοδυναμία.

«Υποστήριξα την ανάγκη πολιτικών συγκλίσεων, συναίνεσης και συγκυβέρνησης από το 2010 σταθερά. Η πολιτική αυτή κατακτήθηκε τον Νοέμβριο του 2011, και αν χρειαστεί, θα κατακτηθεί σε κάθε περίπτωση και μετά τις εκλογές. Αντίπαλος είναι ο πολυκατακερματισμός των πολιτικών δυνάμεων, ενώ σύμμαχος είναι η ενότητα και η σταθερότητα. Ο πολυκατακερματισμός οδηγεί με βεβαιότητα στην αστάθεια, την ακυβερνησία και την αναποτελεσματικότητα», σχολίασε με νόημα ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Το άτυπο «Νο2» του «νέου ΠΑΣΟΚ», ανέλαβε πρόσφατα να παρουσιάσει πολιτική και ιδεολογική πλατφόρμα, πάνω στην οποία θα στηριχτεί η ανανέωση του Κινήματος, στην προσπάθεια να βγει από το σημερινό αδιέξοδο, και να ξαναγίνει κόμμα εξουσίας.

http://www.statesmen.gr/6
Keywords
Τυχαία Θέματα