Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΙΕΡΟΔΟΥΛΩΝ..

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ AIDS ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΞΕΝΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ...
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΤΕ ΘΕΜΑ... ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ...
AIDS.
ΟΥΤΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ...
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ...
ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΤΗΣ ... ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΣΟΚ.

www.ekdosi.com
Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε την απέλαση από τη χώρα των αλλοδαπών γυναικών οι οποίες έχουν προσβληθεί από τον ιο του AIDS, καθώς μπορούν να μεταδώσουν την ασθένεια στους Έλληνες.
www.ekdosi.com
«Η μετάδοση γίνεται από την παράνομη μετανάστρια στον Έλληνα πελάτη, στην ελληνική οικογένεια», σημείωσε και συνέχισε, «Να φύγουν από τη χώρα οι γυναίκες φορείς».

Επίσης σημείωσε ότι από τους 620 οίκους ανοχής μόνο οι 7 είναι νόμιμοι και από τα 20.000 εκδιδόμενα άτομα μόνο τα 1200 είναι δηλωμένα. Δεν διευκρίνισε το λόγο γιατί ενώ το υπουργείο έχει όλα αυτά τα ακριβή στοιχεία στη διάθεσή του δεν κάνει κάτι για αυτό.

www.ekdosi.com
Keywords
Τυχαία Θέματα