Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ …!!!

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

Το παραμύθι των τελευταίων ημερών του προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ για την δημιουργία του τόξου του ΝΟΤΟΥ δεν μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό από την πιστή αντιγραφή της πρότασης πού έγινε πριν 20 χρόνια από τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ για την ενίσχυση του Νότου με τα ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (Μ.Ο.Π) και τα.....
πακέτα ΝΤΕΛΟΡ στη συνέχεια.

Για να πετύχει όμως ο ΑΝΔΡΕΑΣ όλα αυτά είχε κάνει συμμαχίες με ιστορικές προσωπικότητες ( ΜΙΤΕΡΑΝ-ΘΑΤΣΕΡ-ΜΠΡΑΝΤ-ΝΤΑΛΕΜΑ-ΚΑΝΤΑΦΙ- ΓΚΟΤΖΑΛΕΣ-ΠΑΛΜΕ κλπ) χωρίς να εκχωρήσει τον δημόσιο πλούτο, πράγμα που σήμερα δεν μπορεί να γίνει γιατί στην ουσία οι σημερινοί πολιτικοί τα έχουν όλα προσυμφωνημένα με τους τραπεζίτες οι οποίοι κυβερνούν στην ουσία την Ευρώπη των Τραπεζών και όχι με τους πολιτικούς ηγέτες της Ευρώπης των λαών.

Για να θυμηθούμε, τότε κάποιοι είχαν την άποψη κάποια χρήματα να διατεθούν για την κατασκευή των μαρίνων με σκοπό να προσεγγίζουν καλλίτερα και ευκολότερα τα πλοία για την ανάπτυξη του τουρισμού και του εμπορείου από την μία, και την κατασκευή ιχθυοσκάλων για την εξυπηρέτηση των ψαράδων από την άλλη.

Τι έγιναν όμως τότε τα χρήματα και γιατί δεν έγιναν όλα αυτά;
Μην ξεχνάμε ότι αυτός που είχε παλέψει τότε για να εξασφαλιστούν τα χρήματα ήταν ο αείμνηστος Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ που πάλευε να οργανώσει τις υπηρεσίες των Δήμων για να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τα προγράμματα, αλλά οι ρουσφετολογικές και αρπαχτικές διαθέσεις των «εκλεκτών» του λαού δεν άφησαν να γίνει ουσιαστικό έργο.

Ο μόνος που φώναζε τότε για την εφαρμογή του προγράμματος των ΜΟΠ, και που φωνάζει ακόμα και σήμερα είναι ο φιλελεύθερος πολιτικός ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ που για κάποιο φεγγάρι έγινε και Υπουργός Οικονομικών αλλά δεν τον άκουσαν.

Αυτά για την ιστορία και να μην παραμυθιαζόμαστε από τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και την «σοφία» του…!!!

http://thoureios.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα