Ο ΓΑΠ στη NET FM!!! Μερικά Ενδιαφέροντα Ερωτήμτα Πολιτών. ΣΤΕΙΛΤΕ μας τα δικά σας!!!

Κυρίες και Κύριοι
Ο Πρωθυπουργός θα απαντήσει μεθαύριο στην ΕΡΤ ,στα ερωτήματα των Ελλήνων πολιτών.
Ήδη έχω υποβάλλει δύο ερωτήματα και δεν μπορώ να υποβάλω άλλα.
ΕΡΩΤΗΣΗ
Αν μπορούσα, τα ερωτήματα που θα υπέβαλα είναι τα παρακάτω:
1. Πόσα χρήματα έχετε δαπανήσει σε ΜΚΟ από 1-1-2010 μέχρι σήμερα? Η ΣΔΟΕ έχει κάνει κανένα έλεγχο? Η ΕΥΠ έχει
κάνει....
κανένα έλεγχο για να ιδεί αν τα χρήματα που έρχονται από το Εξωτερικό προορίζονται για την αποσταθεροποίηση της Δημοκρατίας και της Εθνικής μας ανεξαρτησίας?
2. Κύριε Πρωθυπουργέ, το μνημόνιο, όπως γνωρίζετε, είναι αντικανονικό. Οποιαδήποτε εκποίηση της Εθνικής μας περιουσίας είναι άκυρη. Γιατί δεν τα θέτετε τα παραπάνω σε δημοψήφισμα ? Ήδη σχετική διαμαρτυρία –θέση, 300.000 πολιτών προωθείται στην Ε.Ε
3. Κύριε πρωθυπουργέ, ορισμένα περιοδικά ομιλούν για κρυφές συνομιλίες σας που σχετίζονται με την απεμπόληση της Εθνικής μας κυριαρχίας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τα Εθνικά μας θέματα?
4. Κύριε πρωθυπουργέ, υπάρχει διάχυτη η γνώμη ότι οι περικοπές μισθών και συντάξεων γίνεται μόνο στα μεσαία και κατώτερα στρώματα, βασικά για να καμφθεί το ηθικό τους, ενώ η σπατάλη συνεχίζεται. Αρχίσατε με ένα μικρό και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα, σήμερα έχετε πενήντα υπουργούς και υφυπουργούς, εκατοντάδες συμβούλους, ξοδεύεται τα χρήματα μας σε ταξίδια που δεν ενδιαφέρουν την Ελλάδα, για σύνταξη μνημονίων χωρίς να μας ρωτήσετε για αυτά, ήδη ένα δις θα μας στοιχήσουν τα μνημόνια για τα οποία δεν σας έκαναν σκόντο. Συνεχώς αυτοαναιρείσθε, δίδετε την εντύπωση ότι το κάνετε ξεπίτηδες για να προκαλέσετε αβεβαιότητα και κατάθλιψη
5. Κύριε πρωθυπουργέ συναντήσατε τον κύριο Σόρος στο Πεντελικό? Τι συζητήσατε?
6. Κύριε πρωθυπουργέ σε πόσες ΜΚΟ συμμετείχατε και συμμετέχετε? Από ποιους χρηματοδοτούνται?
7. Κύριε Πρωθυπουργέ γιατί δεν λαμβάνετε μέτρα ώστε να γνωρίζετε έγκαιρα αν θα μείνετε ή όχι από χρήματα?
8. Κύριε πρωθυπουργέ, δεν καταλαβαίνω πως εννοείται την λέξη πατριωτισμό?
9. Λέγεται ότι ο Μίκης Θεοδωράκης θα πάει στη Κίνα να ζητήσει μακροπρόθεσμο δάνειο για να βγούμε από το μνημόνιο. Γιατί δεν το κάνατε και εσείς?
10. Κύριε πρωθυπουργέ ξοδεύετε τόνους κηροζίνης για ΝΑΤΟΙΚΕΣ ασκήσεις, αλλά δεν αφήνεται την πολεμική αεροπορία να καλύψει το Αιγαίο. Μήπως πρόκειται για Εθνική μειοδοσία?
11. Κύριε Πρωθυπουργέ κατηγορείσθε ότι είσθε σε διατεταγμένη υπηρεσία και ότι ο εργοδότης σας είναι η παγκοσμιοποίηση . Στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι θα πάρετε 2,5. δις Ευρώ για το ξεπούλημα και διάλυση της Ελλάδος. Ο αντιπρόσωπος του Λαού, Βουλευτής κος Καμένος σαν ονόμασε Broker . Περίμενα να του υποβάλλεται μήνυση ή να παραιτηθείτε. Δεν φοβάστε για την ζωή σας?
12. Κύριε πρωθυπουργέ, μόλις αναλάβατε την Κυβέρνηση δείξατε τις προθέσεις να καταστρέψετε την οικονομία (κατάργηση του Υπουργείου Ναυτιλίας) και βάλατε τις βάσεις για την αυτονόμηση των περιφερειών (Καλλικράτης) . Εσείς το σκεφθήκατε ή οι ξένοι σύμβουλοι σας?
13. Κύριε Πρωθ
Keywords
Τυχαία Θέματα