Ο εμπαιγμός, το σκοτάδι ...

και ο ... «νεοφιλελεύθερος σοσιαλιστής», νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!

Λάζαρος Ελευθεριάδης

Μάς εμπαίζουν προκλητικά, υποτιμούν την νοημοσύνη μας, προσβάλλοντάς μας, και κάποιοι Έλληνες πολίτες, δυστυχώς, τούς πιστεύουν ακόμη.

Οι άνθρωποι οι οποίοι ως “πρόθυμοι σωτήρες”, συμμετείχαν τα.....
τελευταία χρόνια σε όλες τίς κυβερνήσεις, οι οποίες φτωχοποιήσαν τον ΈΛΛΗΝΑ πολίτη, δημιουργώντας στρατιές ανέργων και "φτωχών".
Αυτοί οι οποίοι παραδώσαν την Εθνική κυριαρχία της χώρας σε ξένους οικονομικούς “κατακτητές” του τόπου, εξευτέλισαν κάθε έννοια και εφαρμογή του κοινωνικού
κράτους, φιλελευθεροποιώντας πλήρως την Ελληνική οικονομία, στο όνομα της “ανταγωνιστικότητός” της, έρχονται σήμερα χωρίς αιδώ, οι μόνιμοι διαχειριστές του μεταπολιτευτικού μοντέλου διακυβέρνησης της χώρας, και διεκδικούν ανερυθρίαστα την υποστήριξή μας, την ψήφο μας.

Κατά τα άλλα δηλώνουν "σοσιαλ(ι)στές" !!!

Οι πολιτικοί οι οποίοι υποστηρίξαν με πάθος, τα Μνημόνια, τίς περικοπές των μισθών και συντάξεων, κτλ, τολμούν και αντικρύζουν τον μισθωτό και συνταξιούχο, τον Έλληνα πολίτη, στα μάτια, προσπαθώντας, για μια ακόμη φορά να τον εξαπατήσουν, να τον πείσουν ότι το έκαναν για το “καλό” του.

«Το κόμμα αυτό έχει προσφέρει πολλά στον τόπο και γι’ αυτό το στηρίζουμε όλοι με κάθε τρόπο», σημείωσε ο κ. Παπαϊωάννου, προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ διασφαλίζει την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

Τό κόμμα έχει προσφέρει πολλά όντως, το θέμα όμως είναι σε ποιούς, και με τελικό όφελος τίνος, κ.Παπαιωάννου ;;;;

Προφανώς, δεν θέλετε ή δεν έχετε αντιληφθεί, την τραγική κατάσταση στην οποίαν μάς φέρατε, ώς Ελληνικό λαό, εσείς και οι ομόσταυλοί σας.

Κοιταξτε γύρω σας κ. Παπαιωάννου, κ. Λοβέρδο, κ. Διαμαντοπούλου, κ. Βενιζέλο, και λοιποί "υποστηρικτές" τους, για να δείτε τίς “λαμογιές”, πίσω απο τίς οποίες βρίσκονται υψηλόβαθμα στελέχη σας, σε κάθε πόλη, και σε κάθε χωριό.

Εφαρμόστε άν τολμάτε, τον νόμο περί του “πόθεν έσχες” και θα εκπλαγείτε (τρόπος του λέγειν)!!!

Στήσατε ένα “πελατειακό” κράτος, για να εξυπηρετήσετε τα δικά σας συμφέροντα, της βέβαιης και συνεχούς επανεκλογής σας, ώς βο(υ)λευτές και υπουργοί, δίνοντας ένα “ξεροκόμματο” και πολλές "χάντρες", στούς “ιθαγενείς” που σας ψηφίζαν, θωρακίζοντας το πολιτικό σύστημα, με τον νόμο “περί ευθύνης υπουργών”, για να μήν λογοδοτήσετε για τίς πράξεις σας, ποτέ.

Βέβαια πάντα θα υπάρχουν “ιθαγενείς” οι οποίοι θα αρκούνται στην διαβεβαίωσή σας και στίς "χάντρες" σας, δημιουργώντας τους την ψευδαίσθηση της προσδοκίας, ότι θα τους εξυπηρετήσετε εξωδιαδικαστικά, εξωθεσμικά, αυτούς ή τα παιδιά τους, (προσδοκία ρουσφετιού) εξαπατώντας τους και υποκλέπτοντας κατά αυτόν τον τρόπο, για πολλοστή φορά, την ψήφο τους. Γιατί αυτός είναι ο στόχος σας, η "ψήφος" τους, και όχι το πατριωτικό καθήκον σας, της παραγωγής χρήσιμου και αξιοκρατικά κρινόμενου, πολιτικού έργου στον τόπο.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ριζωμένο στον ελληνικό λαό
Keywords
Τυχαία Θέματα