Ο Χαρβαλιάς και οι γκαφατζήδες της Συγγρού

Και οι πέτρες γνωρίζουν στη ΝΔ ότι ο Γ. Χαρβαλιάς από τη μέρα που αποχώρησε συναινετικά από το "ΕΘΝΟΣ", άνεργος δεν έμεινε...!

Πέρασε κατ' ευθείαν, δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά και βοηθούσε παρασκηνιακά το επικοινωνιακό επιτελείο του, το οποίο μέχρι στιγμής δεν μας έχει παρουσιάσει κάτι το.....
σημαντικό και είναι μάλλον για κλάματα!

Ο Γ. Χαρβαλιάς διαθέτει άριστη δημοσιογραφική εμπειρία και η προηγούμενη ενασχόλησή του με τη.." σχολή Μπόμπολα", τον έχει κάνει σαφώς σοφότερο
και ικανό να διαχειρίζεται καταστάσεις κρίσεως. Αλλά αν αυτό αποτελεί την πεμπτουσία στο management, στην επικοινωνία αυτό δεν αρκεί! Στην επικοινωνία "the small details,make the difference… δηλαδή, "οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά"! Αλλά για να γνωρίζεις ποιές είναι οι λεπτομέρειες, πρέπει να γνωρίζεις ουσιαστικά και όχι περιστασιακά από επικοινωνία! Και ο Γ. Χαρβαλιάς που έχει το γνώθι σαυτόν, ξέρει τι ξέρει και μέχρι ποιού σημείου μπορεί να εκτείνει τα χέρια του και τα πόδια του!

Το πέρασμα του κ. Χαρβαλιά από το παρασκήνιο της Συγγρού, στο προσκήνιο, όπως διαρρέουν σήμερα τα παπαγαλάκια της Συγγρού ,υποκρύπτει κάτι άλλο, πολύ βαθύτερο....¨Η ο κ.Σαμαράς αποφάσισε να αλλάξει, με βελούδινο τρόπο, την κατά κοινή ομολογία, πάσχουσα επικοινωνία του κόμματος , ή τα σαΐνια της επικοινωνίας της ΝΔ, που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, αποφάσισαν να βγάλουν στο κλαρί τον Γ.Χαρβαλιά, για να τον "κάψουν" και να γλυτώσουν και από αυτόν που τον έχουν στα πόδια τους! Εν όψει, μάλιστα, των λεπτών χειρισμών που απαιτεί η παρούσα κατάσταση του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2,(στην οποία τα έχουν κάνει μπάχαλο οι επικοινωνιακοί εγκέφαλοι της ΝΔ κι έχουν εκθέσει τον Σαμαρά) για να εκθέσουν τον κ.Χαρβαλιά, με ένα λάθος που μπορεί εύκολα να γίνει, και να περάσουν έτσι τα πουλάκια μου, στο απυρόβλητο!

Επειδή, όμως, ο Γ. Χαρβαλιάς δεν είναι χθεσινός ,ας προσέξουν εκεί στον θίασο επικοινωνίας της Συγγρού, μήπως στην προσπάθειά τους να πάνε για μαλλί, βρεθούνε κουρεμένοι!

http://www.kentrinews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα