Ο "μπαλαμός" της αταλαντοσύνης και της αμορφωσιάς.

Απέναντι σ' αυτόν τον σταλινικό Μπόμπολα θα πρέπει να στήσουν τους δικούς τους "επαναστάτες".

Φυσιολογικά ήδη θα έπρεπε να μπορεί το δίκτυο των πανάκριβων ΜΚΟ να τους δώσει "παραγωγή" τέτοιων "επαναστατών".
Όμως, το δίκτυο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.
Δεν μπορεί να τους....
δώσει τον "επαναστάτη" των διοδίων.

Ο Τρεμόπουλος τούς βγήκε λίγο "τίποτας", που τον αντιπαθούν όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί και ο Χρυσόγελος τούς βγήκε λίγο "πατσάς". Ο κακομοίρης ο Βαλιανάτος τούς βγήκε πολύ "κουνιστός" —κακογερνά μάλιστα
ο κακομοίρης και δεν μπορεί να εμπνεύσει τους πολίτες της "όμορφης" Νέας Τάξης—, για να προκαλέσει "επαναστατικό" σεισμό και έτσι αναγκαστικά θα περιοριστούν σ' αυτά που έχουν.

Αναγκαστικά λοιπόν θα περιοριστούν στα δοκιμασμένα, εφόσον η "Μπιρμπιλοπαραγωγή" των ΜΚΟ δεν μπορεί όχι "επανάσταση" αλλά ούτε ποδήλατο να οδηγήσει χωρίς "βοηθητικές".

Εξαιτίας αυτών των αναγκών θέλησε το σύστημα να βάλει στο παιχνίδι των διοδίων τον "επαναστάτη" Γκλέτσο.

Τον Γκλέτσο, ο οποίος ναι μεν παραδέχεται δημοσίως πως είναι "διαλεγμένος", αλλά κατά τη γνώμη του είναι διαλεγμένος από τον Θεό …

Τον γνωστό Γκλέτσο, που συνδέεται με τον Λυκουρέζο …

Τον Λυκουρέζο, που κατά "σύμπτωση" είναι ο δικηγόρος και νομικός σύμβουλος του γνωστού Ισραηλιτικού Συμβουλίου στην Ελλάδα.

Αντιλαμβανόμαστε δηλαδή ότι ο Γκλέτσος είναι ένας "κρίκος" από την ίδια αλυσίδα, η οποία έχει ως κρίκους τον Βαλέσα, τον Γιέλτσιν, τον Μπερίσα, την Τιμοσένκο, τον Μπετίτ, αλλά και τη Δαμανάκη.

Αποτελεί προϊόν της ίδιας γνώσης πάνω στον χειρισμό των λαϊκών αντιδράσεων. Ως εκ τούτου δεν είναι τυχαίο που —όπως και όλοι οι υπόλοιποι— και ο ίδιος ο Γκλέτσος είναι σταλινικός.
Κατά "σύμπτωση" από το ίδιο "θερμοκήπιο" του Περισσού προέρχεται κι αυτός. Από το "θερμοκήπιο", το οποίο έβγαλε όλα τα γνωστά "παράσιτα" της "ελευθερίας".

Όλους τους επαγγελματίες "αριστερούς" της μεταπολίτευσης, οι οποίοι ξεκίνησαν να σώσουν την Ελλάδα και τη δημοκρατία και στο τέλος έσωσαν μόνο τις αντιπροσωπείες της Dona Karan και της Mercedes.

…Αυτό κι αν είναι ένα στατιστικό παράδοξο. Σε ένα μαζικό κίνημα εκατομμυρίων Ελλήνων, ΕΝΑΣ βρέθηκε να ξεχωρίσει …κι αυτός ήταν ΚΚΕς.

ΕΝΑΣ ξεχώρισε ανάμεσα στα εκατομμύρια των "βλακών" δημοκρατών …και ήταν ένας "έξυπνος" σταλινικός.

Στην Ελλάδα των εκατομμυρίων δημοκρατών ΕΝΑΣ βρέθηκε να ξεχωρίσει …και ανήκε στην ισχνή μειοψηφία του ΚΚΕ. "Επαναστάτης" με σπουδές στο αντίστοιχο ΙΕΚ του Περισσού. "Επαναστάτης" όχι με αιτία, αλλά εξ’ αιτίας …
Εξ’ αιτίας των αναγκών της εξουσίας.

Ο γαμπρός του Λυκουρέζου.
Του κολλητού του Μπόμπολα των διοδίων, που ξεσήκωσαν τον κόσμο.
Ο "μπαλαμός" της αταλαντοσύνης και της αμορφωσιάς.
Δεν είναι όμως μόνον αυτός. Σε μια Ελλάδα, η οποία είναι έτοιμη να "εκραγεί", το σύστημα προσπαθεί να λάβει εκ των προτέρων τα απαραίτητα μέτρα. Παντού υπάρχουν στημένοι σταλινικοί "Γκλέτσ
Keywords
Τυχαία Θέματα