Ο... Αποκριάτικος "μπουρλοτιέρης" Καρατζαφέρης! Στάχτη και μπούρμπερη!

TA ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ; Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ!

Επειδή ζούμε σε καιρούς χαλεπούς κι έχει σβήσει το χαμόγελο από τα χείλη των Ελλήνων, αλλά και λόγω του ότι έχει ανοίξει το τριώδιο, αφήνουμε για λίγο στην άκρη τα σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν, για να.....
γελάσουμε λιγάκι. Το παρακάτω… ηρωϊκό και… αποκριάτικο συνάμα δημοσίευμα το αλιεύσαμε από την επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος ΛάΟΣ και σας το προσφέρουμε
προς τέρψιν σας. Ασχολίαστο βεβαίως. Καλή διασκέδαση:

“Σύγχρονος “μπουρλοτιέρης” ο Γιώργος Καρατζαφέρης όπου με τις επιστολές του στo Ευρωκοινοβούλιο “τινάζει στον αέρα” τα σχέδια της… Μερκελοπαρέας εκτός και… εντός συνόρων!

Γυρίσαν την πλάτη στη Μέρκελ και φωνάζουν υπέρ της Ελλάδας. Χαμός και στη Γερμανία, στη Γαλλία, την Ολλανδία ακόμα και στην Αμερική με συγκεντρώσεις αλληλεγγύης. Συγκέντρωση στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής κίνησης «Είμαστε όλοι Έλληνες» πραγματοποιήθηκε σήμερα και στο Βερολίνο. Δεκάδες Έλληνες και Γερμανοί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Wittenberg, έξω από το ελληνικό Προξενείο, προκειμένου να διακηρύξουν τη συμπαράστασή τους στον ελληνικό λαό που πλήττεται από τα μέτρα λιτότητας. Ανάλογες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί στη Λειψία και την Κολονία.

Η κίνηση του Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργου Καρατζαφέρη να θέσει το θέμα στο ευρωκοινοβούλιο αλλά και να προβληματίσει τα λοιπά ευρωπαϊκά κράτη ως επόμενα θύματα του νεοφιλευθερισενομερκελισμού άναψε το φυτίλι της ευρωπαϊκής οργής προκαλώντας παγκόσμια έκρηξη διαμαρτυρίας.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ!

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓIΝΕΙ… ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ…
xagr.net
Keywords
Τυχαία Θέματα