Ντόρα:Στηρίζω όποιον προστατεύει τους μισθούς

Όχι άλλες μειώσεις μισθών είναι το μήνυμα που έστειλε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας ξεκάθαρα, χωρίς μισόλογα, αστερίσκους και υποσημειώσεις, απέρριψε κάθε συζήτηση για περαιτέρω μειώσεις μισθών
στον ιδιωτικό τομέα και δήλωσε διατεθειμένη να στηρίξει οποιαδήποτε κυβέρνηση με πρόγραμμα και σχέδιο που θα....
προχωρούσε τις διαρθρωτικές αλλαγές και όχι τις οριζόντιες μειώσεις.

«Δεν αντέχει η χώρα άλλους ανέργους», ξεκαθάρισε η κα Μπακογιάννη και εξέφρασε την άποψη ότι οι δουλειές θα δημιουργηθούν στον ιδιωτικό τομέα όταν το επιχειρηματικό περιβάλλον είναι ασφαλές.

Προειδοποίησε μάλιστα πως εάν δεν πάρουμε τη δόση του Ιουνίου η χώρα θα πρέπει να προσαρμοστεί με μείον 9 δις ευρώ και ανέφερε πως δύο χρόνια δεν έγιναν διαρθρωτικές αλλαγές γιατί τα δύο κόμματα φοβόντουσαν τους κομματικούς τους στρατούς.

Παράλληλα κάλεσε σε τηλεοπτική αναμέτρηση τους κ.κ Βενιζέλο και Σαμαρά ενώ διευκρίνισε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία είναι ανοικτή σε συνεργασίες μετά τις εκλογές αλλά υπό όρους με πρώτο το τέλος του κομματικού κράτους.

«Κανείς δεν μπορεί να πάει με ψεύτικα λόγια σε αυτές τις εκλογές», είπε επίσης προσθέτοντας με νόημα ότι η ίδια δεν έκανε κανενός τούμπα.

«Είμαι λίγο μεγάλη για να κάνω την Κομανέτσι», είπε χαρακτηριστικά και αφήνοντας αιχμές για τον Αντώνη Σαμαρά ανέφερε ότι την διέγραψε γιατί ψήφισε κατά συνείδηση.

Επιπλέον τόνισε ότι το κόμμα της θα μπει στη Βουλή και θα είναι καταλυτική δύναμη για να είναι μια νηφάλια ευρωπαϊκή φωνή.
http://briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα