Ντόρα Μπακογιάννη."H χώρα είναι χωρίς τιμόνι. Εκλογές τώρα "

Φίλες και φίλοι ,
«Η χώρα είναι χωρίς τιμόνι. Η κυβέρνηση στην πραγματικότητα έχει καταρρεύσει.Αντί για ταχύτερη μείωση του κράτους και πιο τολμηρές διαρθρωτικές αλλαγές, επιλέγει την παράλογη και άδικη, νέα αύξηση των φόρων.Από την άλλη πλευρά, η αξιωματική αντιπολίτευση περιφέρει τις φαντασιώσεις της ανά την Ευρώπη, όπου μάταια οι Ευρωπαίοι ηγέτες προσπαθούν...
να την προσγειώσουν στην πραγματικότητα.

Κανείς από τους δυο δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος ούτε της διαπραγμάτευσης ούτε της εφαρμογής
των σαρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που απαιτούνται για τη διάσωση της χώρας.

Επειδή όμως στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, μοναδική επιλογή για τον τόπο είναι εκλογές τώρα.

Εκλογές τώρα, για να ανατραπεί το αδιέξοδο αυτό πολιτικό σκηνικό και να επιβληθούν επιτέλους οι απαραίτητες συνεργασίες».

Διαβάστε ακόμη:

Τη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου Γιάννη Οικονόμου με αφορμή τα πρόσφατα στοιχεία εκτίναξης της ανεργίας που οφείλεται και στη δυσανάλογα μεγάλη πίεση που ασκεί η κυβέρνηση στον ιδιωτικό τομέα, για την κάλυψη των ελλειμμάτων ενός μεγάλου και σπάταλου κράτους.

Την παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη στην εκδήλωση (8/6) που διοργάνωσε η Κίνηση Πολιτών Κέντρου Αθήνας και το ΙΤΕΠ με θέμα «Γκετοποίηση τμήματος του ιστορικού κέντρου της Αθήνας».

Την καταδίκη φαινομένων χυδαίου κι αδιέξοδου αντιευρωπαϊσμού που έκαναν την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα όπου μεταξύ άλλων η πρόεδρος του κινήματος δήλωσε: «Το τελευταίο που χρειάζεται το έθνος μας σήμερα, είναι να αποκοπεί η Ελλάδα από την Ευρώπη».

Δημοκρατική ΣυμμαχίαΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα