ΝΟΜΟΣ 3863/2010 (ΦΕΚ 115/τ.Α 15-7-2010) ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΙΚΑ ΑΡ 20 11/3/2011

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 55 ΕΩΣ 64 ΕΤΩΝ- ΝΟΜΟΣ 3863/2010 (ΦΕΚ 115/τ.Α 15-7-2010)

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Ι Κ Α ΑΡ 20 ΑΘΗΝΑ 11/3/2011

ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ Ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ)

ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ
ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΑΣΤΩΝΗ..............
ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΗ ΤΟ ΠΟΛΥΠΑΘΟ Ι Κ Α ΝΑ ΜΑΖΕΥΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3863/2010 ΔΗΛΑΔΗ 50% ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 55 - 60 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 80% ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 60 ΕΤΩΝ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΑ) ΕΩΣ 64 ΕΤΩΝ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ Ο Ο Α Ε Δ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑ (3) ΧΡΟΝΙΑ .

ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ''ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ΄΄ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ'' Ι Κ Α'' ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΤΕΡΑΣ ΑΛΛΟΙΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ΟΤΙ Ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ''ΤΑ ΕΝΘΥΛΑΚΩΣΕ '' (ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ κ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ) ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ 3863/2010 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.
ΤΙ ΛΕΣ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΡΑ ??? ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΝΑ ΠΗΣ ΓΙΑ '' ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ '' ????? ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΗΣ ???? ΠΩΣ ΜΑΖΕΥΗΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ??? ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ???? ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΛΕΜΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ???

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ???? ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ??? ΣΑΣ ΑΦΗΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ Η

ΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗ Ο ΝΟΜΟΣ 3863/2010 ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗ ΘΑ ΔΩΣΗΣ ΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΔΗ. ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο κ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ???? ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ CARAVELL ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ???
κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΞΥΠΝΑΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΜΟΙΒΕΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗΣ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ .

ΠΕΡΑΣΑΝ 10 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ 17 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ..... ΦΤΩΧΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ- ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ .... ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .....
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΦΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΑΜΗΝ
STAVROS DROSOS
Keywords
Αναζητήσεις
εγκηκλι ικα
Τυχαία Θέματα