ΝΕ.Ο.Σ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ. σε μία προσπάθεια να βοηθήσει ουσιαστικά τους Έλληνες νέους που βιώνουν την μάστιγα της ανεργίας, ιδρύει Γραφείο Εργασίας, με σκοπό την εύρεση εργασίας σε νέους Έλληνες αλλά και την ευαισθητοποίηση των Ελλήνων εργοδοτών προκειμένου προτιμούν την πρόσληψη Ελλήνων εργαζομένων.
Είναι ζήτημα πατριωτισμού η αλληλεγγύη από Έλληνα σε Έλληνα. Αυτή την ώρα που η Ελληνική νεολαία βρίσκεται σε δοκιμασία, με...
χιλιάδες νέους να στρέφονται πλέον προς το εξωτερικό προσπαθώντας να εξασφαλίσουν το μέλλον τους, είναι πατριωτικό καθήκον κάθε Έλληνα εργοδότη να προτιμάει Έλληνες εργαζόμενους.
.
Το Γραφείο Εργασίας της ΝΕ.Ο.Σ. θα αναλάβει την διασύνδεση εργοδοτών με Έλληνες άνεργους, την τροφοδότηση πληροφοριών στους ενδιαφερόμενους σχετικά με προκηρύξεις, προγράμματα και επιχειρηματικές ευκαιρίες, καθώς και καμπάνιες για ευαισθητοποίηση της πολιτείας αλλά και των πολιτών, σχετικά με το δικαίωμα της προτεραιότητας των Ελλήνων στην εργασία.
.
Στο www.neolaialaos.org, υπάρχει λίνκ του Γραφείου Εργασίας στο οποίο θα μπορεί το κοινό να βρίσκει πληροφορίες σχετικά με θέσεις εργασίας, προκηρύξεις Υπουργείων ή Δήμων, κ.α. Στο 210-7522700 (εσωτερικό 156) και στο [email protected] μπορούν να επικοινωνούν τόσο νέοι άνεργοι, όσο και εργοδότες που αναζητούν υπαλλήλους αλλά και όποιος μπορεί να παρέχει πληροφορίες που θα βοηθήσουν άνεργους νέους συμπατριώτες μας.
.
Η Ελληνική Νεολαία χρειάζεται την ενεργό αλληλεγγύη όλων των Ελλήνων για να παραμείνει και να ευημερήσει στην Πατρίδα της, που κάποιοι θέλουν να την κατακλύσουν με λαθρο-ΕΠΟΙΚΟΥΣ.

http://melostisneos.wordpress.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα