Νέο 24ωρο μπλακ άουτ στα ΜΜΜ

Μαθημένο στη ταλαιπωρία είναι πλέον το επιβατικό κοινό… Για σήμερα Τρίτη δεν θα κινηθεί κανένα μέσο μεταφοράς καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά αποφάσισαν σε 24ωρη απεργία. Απόφαση που πάρθηκε την προηγούμενη Παρασκευή από το Συντονιστικό Όργανο, ως αντίδραση στο νόμο της....
εργασιακής εφεδρείας.

Αυτό σημαίνει ότι θα ακινητοποιηθούν το Μετρό,
το Τραμ, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Η απεργία δεν αφορά τα τρένα του ΟΣΕ και τον Προαστιακό. Ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος πραγματοποιεί στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00.

Ο χορός των απεργιών δεν σταματάει εδώ, καθώς νέο κύκλο κινητοποιήσεων «ανοίγουν» σύντομα οι ιδιοκτήτες των ταξί και των φορτηγών - βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης, οι οποίοι συνεχίζουν να αντιδρούν στην πολιτική, που ακολουθεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων τους.

Κανονικά τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ
Δεν θα σηκώσουν χειρόφρενο τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ παρά την 24ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει για την ερχόμενη Πέμπτη 27 του μήνα το διοικητικό προσωπικό των ΚΤΕΛ. Έτσι, τα δρομολόγια θα εκτελούνται κανονικά.

Σε σχετική ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών τονίζεται ότι «είναι αδιανόητο εν μέσω οικονομικής κρίσης, που συντελούνται κοσμογονικές αλλαγές στη χώρα μας και θυσίες από τον ελληνικό λαό, να απαιτεί η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (ΟΣΜΕ) αυξήσεις στους μισθούς του προσωπικού των ΚΤΕΛ», το οποίο, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «εξακολουθεί να αμείβεται κανονικά, χωρίς περικοπές, τη στιγμή που οι συνάδελφοί τους στον δημόσιο τομέα έχουν υποστεί σημαντικές μειώσεις μισθών και επιδομάτων».

http://www.newsbomb.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα