ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Είναι η ώρα να περάσουμε σε μια νέα εποχή (όχι νέα τάξη πραγμάτων ούτε παγκόσμιας διακυβέρνησης φυσικά), πρώτοι πάλι οι Έλληνες να δώσουμε το έναυσμα για πραγματική δημοκρατία. Έτσι καταργείται ο κοινοβουλευτισμός που μόνο διαφθορά, χρεωκοπία οικονομική και κοινωνική, υποδούλωση της χώρας, έλειψη δημοκρατίας, πελατιακές σχέσεις, και ανθρώπους άεργους με εξασφαλισμένο μισθό, σύνταξη,
προνόμια, εξουσιαστές του λαού, συγκεκριμένης ράτσας στα κύρια πόστα όλων των...
κρατών (εβραιωμασόνοι), χωμένοι σε λέσχες και στοές όπως όλοι ξέρουμε.

Ένα μοντέλο άμεσης δημοκρατίας όπου θα υπάρχει ένα σώμα 10 σοφών όπου θα απαρτίζονται από ανθρώπους ΕΛΛΗΝΕΣ φτασμένους στο αντικειμενό τους εγχώριους ή Έλληνες του εξωτερικού, να έχουν δουλέψει, να μην υπάρχει καμιά εν δυνάμει συγγενική σχέση με Εβραική καταγωγή και ούτε να έχει συνάψει σχέσεις σε λέσχες, αδελφότητες και τα συναφή.

Όλοι οι Έλληνες πολίτες θα έχουν δικαίωμα ψήφου σε όλες τις αποφάσεις του κράτους με ερωτηματολόγια που θα δημιουργούνται από τους 10 σοφούς με όλες τις απαντήσεις που πρέπει να υπάρχουν και όποιος πολίτης θέλει μπορεί να παρέμβει ώστε να προσθέση κάτι που μπορεί να λείπει με κάποια ημερομηνία σαν όριο.
Έτσι εξασφαλίζεις άμεση και ολική δημοκρατία γιατί η παρέμβαση σε όλα αυτά θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω internet, θα έχεις άμεση παρακολούθηση της ηλεκτρονικής διαδικασίας. Εκτός από το να απαντάς στα ερωτήματα, θα έχεις και το δικαίωμα να προτείνεις κάποιο ερώτημα για ψήφιση από το λαό.

Δεν θα υπάρχει πρωθυπουργός ούτε πρόεδρος της δημοκρατίας, δεν θα είναι 1 άτομο θα είναι 10, δεν θα έχουν ασυλία. Θα υπάρχει ετήσια αξιολόγηση από το λαό για τον καθένα σύμφωνα με την σοβαρότητα των αιτημάτων που δίνονται για ψηφοφορία προς το λαό, αν έχουν πράξει καλό ως προς τα συμφέροντα της πατρίδας. θα εκλέγονται κάθε 5 χρόνια. δεν θα υπάρχουν εκλογικές δαπάνες από τους υποψήφιους λόγω του ότι τα βιογραφικά τους θα είναι σε κοινή θέα προς αξιολόγηση από το λαό σε συγκεκριμένο site στο ιντερνετ.

θα μπορούν να εκλέγονται μέχρι 2 πενταετίες. Δεν θα υπάρχουν κομματικοι σχηματισμοί (άρα ούτε έξοδα του προυπολογισμού για τα κόμματα).

Καλό θα ήταν μια παρόμια πρόταση σαν αυτή να ξεκινήσει από τη χώρα μας, σαν πρώτοι πάλι να δώσουμε το έναυσμα ώστε να εφαρμοστεί και στις υπόλοιπες χώρες.

Αναγνώστης
Ευχαριστώ.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα