Ναυάγιο στον ποταμό Μόσκοβα

Τουλάχιστον δύο νεκροί και έξι αγνοούμενοι είναι ο απολογισμός ναυαγίου κρουαζιερόπλοιου μετά από σύγκρουση του με φορτηγίδα στον ποταμό Μόσκοβα, στη Ρωσία, τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή.
Το ναυάγιο σημειώνεται τρεις εβδομάδες μετά το πολύνεκρο ναυάγιο στο Βόλγα, στο...
οποίο είχαν βρει το θάνατο 122 άνθρωποι.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δύο άνθρωποι που βρίσκονταν στο σκάφος τη στιγμή του δυστυχήματος είναι νεκροί, επτά διασώθηκαν και οι υπόλοιποι
αγνοούνται, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti επικαλούμενο πηγή της αστυνομίας.

Ανάμεσα στους διασωθέντες βρίσκονται δύο Τούρκοι υπήκοοι, δήλωσε εκπρόσωπος των σωστικών συνεργείων που επικαλέστηκε το Ria Novosti.

Στο κρουαζιερόπλοιο επέβαιναν συνολικά 15 άτομα και οι διασώστες συνεχίζουν τις έρευνες τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα με την ελπίδα να βρουν επιζώντες.

Η σύγκρουση ανάμεσα στο ιδιωτικό κρουαζιερόπλοιο Hirondelle και τη φορτηγίδα σημειώθηκε στις 00:58 τοπική ώρα (23:58 ώρα Ελλάδας) στον Μόσκοβα, ποταμό που περνά μέσα από την πρωτεύουσα της χώρας.

Το δυστύχημα ενδέχεται να οφείλεται σε παραβίαση των κανονισμών της ποταμοπλοΐας, εκτίμησε ο Γιούρι Μπεσέντιν, στέλεχος του ρωσικού υπουργείου αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων, τον οποίο επικαλέστηκε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax.

http://www.dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα