Να μην ζήσουμε σαν δούλοι.......

Αυτή η κρίση του χρέους της Ευρωζώνη είναι σχεδιασμένη από τους Illuminati.

Το ευρώ από την ημέρα δημιουργίας, ήταν δομημένο του έτσι, ώστε να αποτύχει. Οι Illuminists το γνώριζαν αυτό. Το σχέδιό τους, όπως σας έχουμε ξαναπεί, είναι να καταστρέψουν την τρέχουσα παγκόσμια τάξη, να δημιουργήσουν τεράστιο χάος, αναταραχή, φτώχεια, πείνα, βία, θάνατο.... και τελικά να οδηγήσουν τον κόσμο πίσω στην δουλοπαροικία και στον μεσαίωνα.

Όλα είναι προσχεδιασμένα, η οικονομική κρίση, οι πόλεμοι ή οι απειλές πολέμου, η λαθρομετανάστευση,
η πετρελαϊκή κρίση, όλα υποστηρίζουν αυτόν τον σκοπό. Είναι απλό…. το ανακαλύπτουμε καθημερινά καθώς παρουσιάζονται νέα στοιχειά για......
μια παγκόσμια οικονομική, δημοσιονομική και νομισματική κατάρρευση. Το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμούν οι Illuminists είναι μια εωσφορική Νέα Τάξη Πραγμάτων, η Παγκόσμια Κυβέρνηση και η Παγκόσμιος υπερεθνική Κεντρική Τράπεζα.

Οι Illuminists όμως δεν θέλουν να προεπιλέγουν προς το παρόν οι χώρες των PIIGS και να επιστρέψουν στο εθνικό τους νόμισμα. Αυτό θα ήταν ένα πισωγύρισμα, ένας αρνητικός πόντος στο σχέδιο τους για ένα παγκόσμιο νόμισμα. Θα ήταν πολύ πιο δύσκολο μετά, να ξαναπάρουν αυτά τα έθνη των PIIGS από τα εθνικά τους νομίσματα και να τα εντάξουν σε ένα παγκόσμιο νόμισμα.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει. Τουναντίον.
Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει!
Η Ευρωζώνη τώρα αγοράζει απλώς χρόνο για να χτίσει το μηχανισμό εκείνο…. που θα αποτρέψει την κατάρρευση και των υπόλοιπων χώρων των PIIGS.
Έχω σοβαρές αμφιβολίες ότι θα το επιτύχει και αυτό……
Η Ευρωζώνη οδεύει προς την κατάρρευση.
Οποιοδήποτε οικονομικό σύστημα που βασίζεται στο χρέος είναι καταδικασμένο να αποτύχει!

Θεωρητικά, η Ελλάδα θα μπορούσε να πληρώνει το χρέος της και να παραμείνει στο ενιαίο νόμισμα: Η τελευταία της διάσωση που είναι τώρα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, περιλαμβάνει ήδη μια μερική προεπιλογή ως προς τους πιστωτές του ιδιωτικού τομέα, όπως είναι οι τράπεζες. Αλλά η δυσαρέσκεια εναντίον της Ελλάδας έχει αυξηθεί στις Βρυξέλλες, όπου θεωρείται ως η χώρα που αμαυρώνει το έργο του ευρώ. Αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα είναι ένα μαύρο πρόβατο. Κανείς δεν θέλει να δανείσει χρήματα στην Ελλάδα! Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα πεθαίνει! Μια στις τέσσερις επιχειρήσεις έχει ήδη κλείσει! Η ανεργία μέσα στα δυο χρόνια της διακυβέρνησης του μπατσοκ ανέβηκε στα ύψη και η ελληνική οικονομία πλέον είναι για πέμπτη χρόνια στη σειρά σε ύφεση. Δυστυχώς, η οικονομική κατάρρευση στην Ελλάδα επιταχύνεται.

Η ελληνική οικονομία συρρικνώθηκε κατά 7% στη διάρκεια του 4ου τριμήνου του 2011. Όμως, ήταν κάτι που ο κάθε λογικός άνθρωπος περίμενε να συμβεί.
Εξ αλλού αυτό ακριβώς τον σκοπό εξυπηρετούσε το μνημόνιο ένα και η πολιτική της λιτότητας, για αυτό πάσχιζαν, καμιά δεκαετία τώρα, οι εθνο-προδότες της Νου-Δουλας και του μπατσοκ, πρώτα με το κλείσιμο των εναπομεινάντων εργοστασίων…. έπειτα καθώς διέλυσαν «κυριολεκτικά» την πρω
Keywords
Τυχαία Θέματα