ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ . . .

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος

Μέσα σ’ αυτή τη πολιτική καταχνιά, όπου «όλα τάσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά», ξεπήδησαν δύο ηρω’ι’κοί οικονομικοί εισαγγελείς που με τις πρόσφατες αποκαλύψεις των , ταράσσουν τα ύδατα της κοιμωμένης Ελληνικής Δικαιοσύνης, αλλά και όλης της Ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Εκφράζοντας το λα’ι’κό αίσθημα, λέμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη, «Να η Ευκαιρία, αδράξτε την, για να ξεβρωμίσει ο τόπος».

Βαράτε τους δοσίλογους, μη τους φοβάστε, ο Λαός είναι στο πλευρό σας. Αρκετά πια οι ξενόφερτοι και εφιάλτες πολιτικοί ρήμαξαν και ταλαιπώρησαν
το τόπο, ενώ ο .....
Λαός αφελώς εφησυχάζει.

Κάποιος επιτέλους πρέπει να αντιδράσει. Διότι,

Ο Αρχηγός του Κράτους αδιαφορεί και δεν αντιδρά.

Η Εκτελεστική Εξουσία λειτουργεί για τη Παγκοσμιοποίηση & ΝΤΠ.

Η Νομοθετική εξουσία εφησυχάζει και πλουτίζει αναπαυόμενη……

Η Δικαστική εξουσία αφήνει ανενόχλητους τους σάπιους πολιτικούς,

να λυμαίνονται τη χώρα, και «πέρα βρέχει»…..

Οι πνευματικές δυνάμεις της χώρας, «Από τη πόλη έρχομαι…..»

Η Εκκλησία κοιμάται, παρακαλώ ησυχία…..

Οι Ένοπλες Δυνάμεις φοβούνται, και

Οι υπηρεσίες ενημέρωσης του Λαού, (ΜΜΕ), είναι σε χέρια Βαρώνων.

Ανάλυση:

---------------

Αρχίζουμε την ανάλυση των φαινομένων με τις Ένοπλες Δυνάμεις, διότι εκεί είναι η δύναμη των όπλων, και το άνθος νεότητος και δυνάμεως του Ελληνικού Λαού.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις εφησυχάζουν φοβούμενες μήπως οι εφιάλτες και προδότες πολιτικοί τους κατηγορήσουν σαν φασίστες, Χουντικούς, και Δικτάτορες. Βλέπετε η 21η Απριλίου «πήρε το ψωμί» των πολιτικών, και άφησε κακές αναμνήσεις στο Λαό, και αυτό σήμερα οι «Δημοκράτες» προδότες δοσίλογοι και ξενόφερτοι πολιτικοί δια της προπαγάνδας των ΜΜΕ το εκμεταλλεύονται.

Σε περίπτωση που η ηγεσία του στρατεύματος αντιδράσει, αμέσως αποστρατεύεται από τους επίορκους και προδότες της πατρίδος πολιτικούς. Οι δοσίλογοι πολιτικοί έφθασαν μέχρι το σημείο εκείνο να ζητήσουν τη διάλυση της Αης Στρατιάς, και τη διάλυση πολλών άλλων μεγάλων μονάδων του στρατεύματος, για να εξυπηρετηθούν τα σχέδια των εχθρών της πατρίδος για τη κατάληψη εθνικών εδαφών στο μέλλον, και τη κατάτμηση της Ελλάδος, όπως ανέφεραν πολλά ΜΜΕ.

Οι πλείστοι των Ανωτάτων Αξιωματικών και των τριών όπλων, αλλά και των σωμάτων ασφαλείας, ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την εύνοια των επίορκων, εφιαλτών, κλεφτών, και προδοτών πολιτικών, για να προωθηθούν στις ανώτατες βαθμίδες της ιεραρχίας του στρατεύματος. Φτάσαμε στο σημείο εκείνο, η χώρα να είναι έρμαιο στα χέρια επίορκων και δοσίλογων πολιτικών, και ουδείς συγκινείται, ούτε αντιδρά. Εύκολα οι κατηγορίες περί Χούντας κολλούν στους στρατιωτικούς με τη προπαγάνδα, ενώ οι ξενόφερτοι προδότες πολιτικοί λυμαίνονται τη χώρα, και ο αφελής λαός, τους θεωρεί Δημοκράτες, και τους ψηφίζει, ενώ έχουν εγκαθιδρύσει τοπική Δικτατορία,
Keywords
Τυχαία Θέματα