Να γίνει δημοψήφισμα για το νέο μνημόνιο και η συλλογή υπογραφών να υποστηριχτεί απο την αντιπολίτευση... αν υπάρχει...

Γράφει ο Αδαμάντινος

Τις επόμενες μέρες θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές προκειμένου να ψηφιστεί το νέο αντισυνταγματικό μνημόνιο. Η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση θα κάνουν τα πάντα για να περάσει. Η μέν στα φανερά, η δε στα μουλωχτά.
Θα υπάρξουν βουλευτές ριψάσπιδες, βουλευτές διπρόσωποι, πολλοί βουλευτές δεν θα πάνε, άλλοι θα παραιτηθούν, σε άλλους θα ζητηθεί να ψηφήσουν κατά συνείδηση κοκ. Θα γίνει το.....
έλα να δείς. Η Ελλάδα
θα επιβεβαιωθεί σαν Λίβανος...
Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους τους βολευτές και τα τσιράκια τους είναι, ότι τα ονόματά τους θα γραφούν στην ιστορία ακόμη και αν παραιτηθούν ή πάνε για χαμάμ... Ολοι πρέπει να πάνε στη συνεδρίαση και να δώσουν τη μάχη τους.
Ανεξάρτητα απο την ψήφιση ή όχι τού αντισυνταγματικού νομοσχεδίου, πρέπει να γίνει συλλογή υπογραφών για να γίνει δημοψήφισμα με σκοπό τη μη εφαρμογή του μνημονίου.
Τη συλλογή υπογραφών πρέπει να την υποστηρίξουν όλα τα αντιπολιτευόμενα κόμματα και στα φανερά. Θα πρέπει να το κάνουν για να είναι πολιτικά συνεπείς.
Κατα τη γνώμη μου δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Οσο νωρίτερα γίνει κατανοητό τόσο μεγαλύτερα ελπίδα υπάρχει να σωθεί η χώρα.
Ολοι εχουν προσημειωμένα χαρτονομίσματα και απόψεις. Κανένα κόμμα δεν θα υποστηρίξει τη συλλογή υπογραφών.
Το δημοψήφισμα είναι ένα βήμα πριν ξεσπάσει εξέγερση.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα