ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ

Είμαι αγανακτισμένος, γιατί η χώρα μου η Ελλάδα κυβερνάται από ένα σάπιο πολιτικό σύστημα και οι πολιτικοί μας δεν αγαπούν την Δημοκρατία, γι΄ αυτό την μετέτρεψαν από κοινοβουλευτική δημοκρατία σε κομματοκρατία και πολλοί εξ αυτών είναι μέλη και στελέχη της παγκόσμιας εξωπολιτικής εξουσίας (λέσχη Μπίλντεμπεργκ κ.α), εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης και της.....
νέας τάξεως πραγμάτων, δηλαδή του διεθνούς σιωνισμού. Έτσι, 37 χρόνια από την μεταπολίτευση κατέστρεψαν ηθικά, θεσμικά, πολιτισμικά και οικονομικά
τη χώρα μου την Ελλάδα.

Είμαι αγανακτισμένος, γιατί όλοι οι πολιτικοί μας, όλων των κομμάτων, μικρών και μεγάλων, εντός και εκτός Βουλής, είναι εξουσιολάγνοι και ομιλούν την ξύλινη γλώσσα των κομμάτων τους που προεκλογικά μου λένε συνέχεια ψέματα για να τους ψηφίσω και στην συνέχεια με εξαπατούν με αποκορύφωμα τις πρόσφατες εκλογές όπου ο νυν πρωθυπουργός άλλα μου έταζε και εγώ ο αφελής τον πίστεψα και τον ψήφισα. Όμως, άλλα πράττει μετεκλογικά και συνεχίζει να μου λέει ψέματα και συνεχώς να με εξαπατά.

Είμαι αγανακτισμένος, γιατί ο Πρωθυπουργός μου κατήργησε το Σύνταγμα και την κοινοβουλευτική δημοκρατία υπογράφοντας το «μνημόνιο», παραχωρώντας κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας σε τρίτους, τοκογλύφους και κερδοσκόπους και στη συνέχεια διατυμπάνιζε περιοδεύοντας την Ευρώπη, ότι η χώρα μου είναι διεφθαρμένη με πολίτες διεφθαρμένους και με έκανε να ντρέπομαι να λέω, ότι είμαι Έλληνας. Ακόμα, να αισθάνομαι, ότι έχασα το Εθνικό φρόνημα των προγόνων μου, που έδωσαν την ζωή τους προς όφελος της πατρίδος.

Είμαι αγανακτισμένος, γιατί όλες οι Κυβερνήσεις διόγκωσαν, χωρίς να υπάρχει όφελος για τον πολίτη, τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και δημιούργησαν ένα σύστημα εξουσίας μέσω των συνδικαλιστικών συντεχνιών, που τις μεταχειρίζονταν προκειμένου να αναρριχηθούν στην εξουσία.

Είμαι αγανακτισμένος, γιατί όλες οι Κυβερνήσεις αύξαναν στην θητεία τους προς εκλογικό τους όφελος τις δημόσιες δαπάνες και η παρούσα Κυβέρνηση δεν μπόρεσε να τις μειώσει δραστικά, όπως είχε υποσχεθεί, με αποτέλεσμα να καταφύγει στην υπερφορολόγηση που πλήττει κυρίως την μεσαία αστική τάξη και οδηγεί την οικονομία μας σε βαθιά ύφεση. Ταυτόχρονα, κατακρεούργησε μισθούς και συντάξεις, χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων καταργώντας έτσι εργατικές κατακτήσεις με ισοπέδωση του κοινωνικού κράτους.

Είμαι αγανακτισμένος, γιατί όλες οι Κυβερνήσεις δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν ποτέ να πατάξουν τη φοροδιαφυγή και τη φοροκλοπή κακομαθημένων επιχειρηματιών, ελεύθερων επαγγελματιών και απλών πολιτών. Έτσι, αυτή η στρεβλή νοοτροπία δημιουργήθηκε με την ανοχή τους, με αποτέλεσμα να την πληρώνουν οι συνήθεις ύποπτοι, δηλαδή μισθωτοί και συνταξιούχοι.

Είμαι αγανακτισμένος, γιατί όλες οι Κυβερνήσεις διόγκωσαν το παραεμπόριο προϊόντων που είναι εισαγόμενο και αμφιβόλου ποιότητος, με απώλεια πολλών δις ευρώ τον χρόνο για το δημόσιο ταμείο, εις βάρος μικρών και υγιών επιχειρήσεων που απασχολούσαν αξιόπιστο αριθμό υ
Keywords
Τυχαία Θέματα