Μην κρύβεσαι πίσω απ’ τον Παπαδήμο. Σε βλέπω!

Κύριε πολιτικέ, πριν μου κόψετε το ρεύμα, έχω κάτι να σας πω

Όπως θα ξέρεις δεν είχα να πληρώσω το χαράτσι στη ΔΕΗ. Και επειδή σκοπεύεις να μου κόψεις το ρεύμα για να μάθω άλλη φορά να έχω λεφτά, σου γράφω ανοικτή επιστολή όσο προλαβαίνω ακόμα.
Κατ’ αρχήν, δεν έχω ξεχάσει ότι τον Μαΐο του 2010 που έκανες νόμο το Μνημόνιο, έλεγες ότι δεν υπήρχε τρόπος να διαπραγματευτούμε τα μέτρα. Είχες πει ότι πρέπει να.....
παρθούν “οριζόντια” μέτρα
– επί δικαίων και αδίκων εδώ και τώρα γιατί σε δύο βδομάδες έληγαν κάτι παλιά ομόλογα των 9 δισ ευρώ.
Και για να μου το κάνεις πιο δύσκολο, είπες ότι είναι αδύνατον να δανειστούμε από την αγορά ομολόγων γιατί τα επιτόκια θα ήταν δυσβάσταχτα. Φρόντισες όμως να ανέβουν τα επιτόκια. Πήγαινες με τα δικά μου λεφτά στο εξωτερικό με τους φίλους σου και παρομοίαζες την τιμημένη πατρίδα μου με τον Τιτανικό. Με έλεγες τεμπέλη και άχρηστο και όλοι μαζί χαχανίζατε πίσω απ’ τη πλάτη μου.
Επέμενες εσύ με τα κανάλια και τις εφημερίδες σου ότι αν δεν δανειζόμασταν για να πάρουμε πίσω εκείνα τα παλιά ομόλογα των 9 δισ θα κατέρρεαν οι ελληνικές τράπεζες, η Ευρωπαϊκή Ένωση μαζί με όλες τις οικονομίες του πλανήτη. Και, τι να κάνω σε πίστεψα αφού εκτός από κάτι γραφικούς και ανόητους, δεν υπήρχε αντίλογος. Είχες φροντίσει για αυτό. Μας έπιασες στον ύπνο!
Σαν τώρα θυμάμαι που απειλούσες ότι αν δεν περάσουν αυτά τα σκληρά μέτρα έρχονται πολύ σκληρότερα. Διότι έλεγες “αυτό είναι το Μνημόνιο και επιλογές άλλες δεν υπάρχουν”. Ξέχασες να μου πεις όμως ότι αυτά τα πολύ σκληρότερα μέτρα θα τα εφαρμόσεις ούτως ή άλλως.
Ο ΥΠΟΤΕΛΉΣ ΡΑΓΙΆΣ

Κάθε τόσο μου θύμιζες ότι στην πραγματικότητα δεν είμαι τίποτε άλλο παρά ένας ραγιάς. Κάθε τόσο κλαιγόσουν ότι δήθεν σε κανέναν δεν αρέσει το Μνημόνιο, αλλά μας το επέβαλαν οι ξένοι χωρίς να το θέλουμε. Και σαν να μην έφτανε αυτό, όποτε σου δοθεί η ευκαιρία βγαίνεις και λες ότι ο Έλληνας ακόμα δεν μπόρεσε να εκτοπίσει απ’ το DNA του τον ραγιαδισμό, το μπαξίσι και τον Ωχαδελφισμό. Ενώ εσύ το καλλιεργείς, μετά μας κοροϊδεύεις κι από πάνω.
Πώς να ξεχάσω τους ηθοποιούς του θιάσου σας στην TV που έκλαιγαν σαν τον Χατζηαβάτη μπροστά στον Πασά; Πώς να ξεχάσω τον πρωθυπουργό που δήλωνε ότι αν δεν ήταν αυτό που είναι (δηλαδή πρωθυπουργός) θα ήταν αριστεριστής ποδηλάτης και θα διαδήλωνε κατά της άρχουσας τάξης; Δεν ξεχνιούνται αυτά.
Διότι κύριε Έλληνα πολιτικέ όλων των παρατάξεων, μόλις η “πολιτική” ξεφύγει από το ρουσφέτι,τότε δηλαδή που πρέπει να ορθώσεις ανάστημα απέναντι σε υπαρκτά και μετρήσιμα προβλήματα, τότε τα κάνεις μαντάρα. Δεν ξέρεις. Δεν ρωτάς κανένα. Δεν διαβάζεις. Βγαίνεις στην τηλεόραση και εκτίθεσαι. Εκεί διαπιστώνω ότι ξέρεις λιγότερα ακόμα και από εμένα. Με τρομάζεις.
ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΆΛΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΎΜΕ ΜΕΤΑΞΎ ΜΑΣ!
Πήρες έναν διαταραγμένο ως προς τη συμπεριφορά λήψης τροφής αντιπρόεδρο και τον έβαλες να ανοίξει τη συζήτηση για την δυσλειτουργικότητα του ελληνικού Δημοσίου και την έλλειψη ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής οικονομίας. Μάλισ
Keywords
Τυχαία Θέματα