Μιλήσαν όλοι, μίλησε και ο Άδωνις: Ακριβώς οι ίδιες δηλώσεις με Καμμένο, Καρατζαφέρη

Άδωνις Γεωργιάδης: «Θέλω να πιστεύω ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα μπει στη Βουλή»
Τελικώς υπάρχει άλλο ένα σημείο που ενώνει όλο το σύστημα πέρα από την «κουτάλα». Αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από τον φόβο της Χρυσής Αυγής. Έτσι βεβαίως αποδεικνύουν το πόσο σημαντικός είναι ο πρώτος
τακτικός στόχος της Χρυσής Αυγής για την οριστική και αμετάκλητη διάλυση του συστήματος που έχει οδηγήσει τον Λαό στην απελπισία. Το καινούργιο που προήλθε από την ....
αλματώδη άνοδο της Χρυσής Αυγής είναι ότι έχουν χάσει, πλέον, την ψυχραιμία και την πρωτοτυπία τους. Διαβάζοντας τις τελευταίες δηλώσεις Καρατζαφέρη, Καρατζαφέρη υπ’ αριθμόν 2 (Καμμένος) και τις πιο πρόσφατες του Γεωργιάδη, δεν μπορούμε πραγματικά να βρούμε διαφορές.

Είναι λες και όλες αυτές οι δηλώσεις απορρέουν από τον ίδιο άνθρωπο, πιθανότητα που δεν είναι μηδενική, αφού πολλά είναι τα χαρακτηριστικά που συνδέουν τους παραπάνω ανθρώπους, με πρώτο απ’ όλα την «πολυκατοικία».

Είπε, λοιπόν, ο Άδωνις μιλώντας στον άνθρωπο που ανέλαβε εργολαβικά την παρουσίαση του Καρατζαφέρη νούμερο 2, Νίκο Χατζηνικολάου, σχετικά με το ενδεχόμενο να μπει η Χρυσή Αυγή στην Βουλή: «Θέλω να πιστεύω ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα μπει στη Βουλή και δεν θα βρεθούμε εκτεθειμένοι διεθνώς με ναζιστικούς χαιρετισμούς στη Βουλή».

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε στον Άδωνι να συνεχίσει να κοιμάται με αυτό το πλευρό και να γνωρίζει ότι η Ελλάδα περισσότερο εκτίθεται με πολιτικάντηδες, όπως ο πρώην πολιτικός αρχηγός του, που στο ευρωκοινοβούλιο τον αποκαλούν «άνθρωπο χαμηλού πνευματικού επιπέδου». Επίσης η Ελλάδα εκτίθεται διεθνώς από τους πάσης φύσεως μνημονιακούς, οι οποίοι δείχνουν στους «επενδυτές» ότι με αυτή την πολιτική υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα μέχρι τον πάτο, αφού είστε έτοιμοι να δεχτείτε τα πάντα.

Σας παραθέτουμε ενδεικτικά τις ολόιδιες δηλώσεις για την Χρυσή Αυγή από τον Καμμένο και τον Καρατζαφέρη, για να κάνετε τις συγκρίσεις σας:

xagr.net
Keywords
Τυχαία Θέματα