Μιχάλης Χρυσοχοϊδης: Παρών!

Ο πρώτος υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ άνοιξε τα χαρτιά του. Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης είναι το πρώτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που δηλώνει δημόσια παρών στην κούρσα διαδοχής και μιλάει ανοικτά για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ και τις δικές του προθέσεις.

«Είμαι ένας πολιτικός, ένα στέλεχος της παράταξής μας που έχω μια μακρά θητεία. Νομίζω είμαι χρήσιμος για την πολιτική
και τον....
τόπο σήμερα. Δικαιούμαι κάποια στιγμή να θέσω και εγώ με την σειρά μου την υποψηφιότητά μου, αν τυχόν τεθούν διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαρμόσουν όλοι με σεβασμό τις διαδικασίες», τόνισε μιλώντας στον realfm.

Ο υπουργός ανάπτυξης ήταν από τους πρώτους που είχαν βάλει θέμα να ανοίξουν οι διαδικασίες από τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος συνεχίζει και σήμερα τις επαφές του με κορυφαία στελέχη του κινήματος, όπως ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο Χάρης Καστανίδης, ο Πέτρος Ευθυμίου.

Τα όσα ακολούθησαν των επαφών που είχε από την περασμένη Παρασκευή και η εκτιμήσεις από τις συναντήσεις που είχε με κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης προκάλεσαν χθες την παρέμβαση του. Με ανακοίνωση του το γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να βάλει φρένο στα σενάρια βάζοντας παράλληλα εμμέσως και το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών στο ΠΑΣΟΚ καθώς αναφέρεται στις προτεραιότητες του πρώην πρωθυπουργού που δεν είναι άλλες από την εκταμίευση της 6ης δόσης και της υλοποίησης των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου.

«Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, ενδιαφέρεται για την ομαλή εξέλιξη, την σταθερότητα και την αποτελεσματικότητα της μεγάλης προσπάθειας που έχει αναλάβει για την έξοδο της χώρας από την κρίση…. Η επιτυχία της κυβέρνησης, η σταθερή πορεία της χώρας, η σταθερή πορεία του ΠΑΣΟΚ, αποτελούν προτεραιότητα για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Α. Παπανδρέου.

Οτιδήποτε άλλο, όπως αναφορές ή σχόλια σε πάσης φύσεως ΜΜΕ, δεν απηχούν παρά διαθέσεις, προθέσεις και σχεδιασμούς άλλων».

http://www.briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα