ΜΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ

Ακουσα τον Εύάγγελο Βενιζέλο να δηλώνη οτι κάποιοι θέλουν να διώξουν την Ελλάδα άπό την Εύρωζόνη. Επόμενο είναι , δεν βλέπω γιατί άπορούν και δυσανασχετούν οί πολιτικοί και προπάντων τα Μ. Μ. Ε. Ολος ο Κόσμος άπορεί πώς άνέχτηκαν οί Εύρωπαίοι ολα αύτά τα χρόνια τα ψέματα και τις παλιανθρωπιές των Ελλήνων πολιτικών.
Παράδειγμα πρώτον . Ο Γερμανός πρόεδρος Christian Wulff παραιτήθηκε " για άσήμαντο ελληνικό παράπτωμα . Φαντάζεστε τι θα γινόταν
στη.........
Γερμανική Βουλή εαν οι Γερμανοί πολιτικοί έφερναν το κράτος τους στο χείλος της καταστροφής " και μπορεί να πάη και φυλακή. Αλλά οι Ελληνες πολιτικοί " οσοι είπαν ψέματα ή έκλεψαν " οχι μόνο κυκλοφορούν έλεύθεροι άλλά είναι και στα άξιωματά τους. Και κάποιοι άπό αύτούς εχουν βλέψεις για άνώτερα άξιώματα. ( Πρωθυπουργού perhaps ).

Παράδειγμα δεύτερο . Ο Γερμανός είσαγγελέας ζήτησε την άρση του άσύλου για τον Γερμανό πρόεδρο. " ή κυρία Χούκλη στα ΝΕΑ του ΑΝΤΕΝΝΑ αν την άκουσα καλά του έστειλε και συνχαρητήρια ". Στην Ελλάδα δύο βρέθηκαν να κάνουν τα καθηκοντά τους και οί πολιτικοί με τους προϊσταμένους τους έτρεξαν να τους καθαιρέσουν.
Τώρα δείχνουμε θράσος και τσαμπουκά !! ( Ποιός είναι αύτός ο Schaeuble ) ;
Ο Wolfgang Schaeuble είναι GENTLEMAN και Γερμανός πατριώτης. !!!!

Τελευταία πολύ excitement στα Μ.Μ.Ε. για τίς διαδηλώσεις άλληλεγγύης ανα την ύφήλιο για την συμπαραστασή τους στους Ελληνες . Το μόνο που η Ελλάδα θέλει 130 δισ. εύρώ και οχι καλά λόγια. Δε λέω καλό είναι να έχης φίλους , αλλά να έχουν και κάμποσα εκατομμύρια να προσφέρουν θα ήταν καλύτερα .!!!

Peter Triantafyllos Toronto
Keywords
Αναζητήσεις
μια του κλεφτη δυο του ψευτη τρεις και μας τσακωσανε
Τυχαία Θέματα