μαύρα κι άραχλα…

Η μαύρη περίοδος του 40-41 που πέρασε η κατακτημένη Ελλάδα από τους Γερμανούς, φαίνεται να ξανάρχεται ακάθεκτη.

Όπως εκείνη τη μαύρη εποχή υπήρχε μεγάλη ανεργία και ο κόσμος λιποθυμούσε από την πείνα, ή τρεφόταν από τα σκουπίδια για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του, έτσι και σήμερα ζούμε δυστυχώς τις ίδιες καταστάσεις και.....
όσο περνάει ο καιρός θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο.

Το χρήμα που θα κυκλοφορεί θα γίνεται όλο και
σπανιότερο άρα και ακριβότερο, οπότε λίγοι θα είναι εκείνοι που θα το κατέχουν και έτσι θα μπορούν να το εκμεταλλεύονται εις βάρος των πολλών όπως και εκείνη τη μαύρη εποχή .

Η μαύρη αγορά θα επιστρέψει, οι πεινασμένοι και απελπισμένοι πολίτες θα ανταλλάσσουν μια τραπεζαρία με ένα καρβέλι ψωμί, ένα σπίτι για ένα τενεκέ λάδι και ένα σακί πατάτες. Οι μαυραγορίτες θα εμφανιστούν και πάλι,θα κάνουν χρυσές δουλειές και θα τρίβουν τα χέρια τους από ευτυχία και ικανοποίηση με τα μαύρα χάλια του κοσμάκη που η μαύρη ανάγκη τους έριξε στα νύχια τους και τη μαύρη ψυχή τους .

Στη στρατιωτική κατοχή τουλάχιστον ο εχθρός ήταν ορατός και με σβάστικα, ενώ σήμερα με την οικονομική κατοχή είναι αόρατος,αλλάζοντας πρόσωπα και ονόματα και εύκολα μπορεί να μας ξεγελάσει.

Οι σαράφηδες γεμίσανε τους δρόμους της Ελλάδας με μαγαζιά για αγορά χρυσού και μαζεύουν ό,τι χρυσό δόντι υπάρχει και κάθε χρυσό αντικείμενο, ή καμιά χρυσή λίρα που ήταν στην άκρη για ώρα ανάγκης.

Οι πολιτικοί που έφεραν την Ελλάδα να έχει σήμερα τα μαύρα χάλια της και να έχει γίνει περίγελος της οικουμένης, ζούν όπως πάντα στον κόσμο τους και εις βάρος μας. Θέλουν με την κατευθυνόμενη προπαγάνδα τους που ενισχύεται από τους διαπλεκόμενους, να μας παρουσιαστούν από ολετήρες της πατρίδας σωτήρες της.

Ο Βενιζέλος είναι αυτός που έχει βάλει τοχεράκι του σε όλες τις αλλαγές του συντάγματος που είναι υπέρ του πολιτικού συστήματος για την απαλλαγή του από κάθε ευθύνη και να μένει στο απυρόβλητο και την ατιμωρησία.

Είναι αυτός που όρθιος μαζί με το σινάφι του χειροκροτούσε όλες τις μ….του ΓΑΠ.

Με έχει πιάσει μαύρη απελπισία βλέποντας πως ένα από τα πλέον επικίνδυνα άτομα του πολιτικού μας κόσμου και της άκρατης αρλουμπολογίας ο Βαγγέλης Βενιζέλος, να αναλαμβάνει ένα πολιτικό κόμμα που φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη μαύρη κατάντια μας, να παρουσιάζεται τώρα σωτήρας μας από τους σωτήρες, που το κόμμα του έφερε με προδοσία και απάτη στην πατρίδα μας και με ικανοποίηση δήλωσε ευτυχής πως ήρθαν οι Τροϊκανοί να μας σώσουν και σε συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών είπε, περιμένετε να πάρουμε και τη γνώμη του κυρίου Πολ Τόμσεν να δούμε αν συμφωνεί. Μας πουλήσανε το καταλάβατε;

Σας έβγαλα την ψυχή με αυτή την τεράστια πρόταση, όπως μου βγάζουν τη δική μου κάθε μέρα αυτοί οι παλιοκερ…ς.

Καιρός είναι να εξαφανίσουμε όλους τους Μαυρογιαλούρους με την ψήφο μας από αυτό τον ευλογημένο τόπο που βγάζει άχρηστους πολιτικούς. Βάλτε ένα χέρι και σεις γιατί με τη μαύρη
Keywords
Τυχαία Θέματα