Μας θέλουν με το στανιό στο Ευρώ..... Για να μας εξουσιάζουν...

Σόιμπλε: "Η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη θα πρέπει να επιτευχθεί με οποιοδήποτε κόστος, επειδή η Αθήνα και η Ελλάδα αποτελούν και ιστορικά βασικό συστατικό στοιχείο της Ευρώπης».

Aπόσπασμα από την Deutsche Welle

Με νύχια και με δόντια προσπαθεί ο Γερμανός να μας κρατήσει μέσα στην ευρωζώνη....
επειδή μας "αγαπάει"....
Μέγιστη υποκρισία.

Οι Γερμανοί τα τελευταία δώδεκα χρόνια έχουν βάλει σε εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχεδιού τους να επικρατήσουν στην Ευρώπη.... δια παντός...
Κάτι που δεν πετυχαν με στρατιωτικά μέσα πριν από 70 χρόνια....

Η πρώτη τους κίνηση ήταν να δημιουργήσουν την τότε ΕΟΚ (Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα) και....
αργότερα Ευρωπαϊκή Ενωση.
Μετά την ένωση των 2 Γερμανιών το έθνος τους αισθάνθηκε αρκετά δυνατό για να προχωρήσει ένα ακόμα βήμα.... Στην δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Το προτελευταίο στάδιο πριν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Μιας Ενωμένης Ευρώπης υπό τον απόλυτο έλεγχο της πιο εύρωστης οικονομίας. Της Γερμανικής.

Στα πλαίσια αυτά δημιούργησαν πριν από 12 χρόνια το ΕΥΡΩ. Ενα πανευρωπαϊκό νόμισμα πάνω στα πρότυπα του Γερμανικού Μάρκου. Ενα νόμισμα που από την αρχή γνώριζαν ότι για τις αδύνατες οικονομίες όπως π.χ. η Ελληνική, η Πορτογαλική η Ιρλανδική και φυσικά ακολουθούν με σειρά και οι υπόλοιπες, θα αποτελούσε ταφόπλακα της εθνικής τους ανεξαρτησίας και την πλήρη οικονομική, και όχι μόνο, εξάρτησή τους από την Γερμανία.
Και το σημαντικότερο. Οι χώρες αυτές θα παρέδιδαν την εθνικής τους κυριαρχία στην Γερμανία, χωρίς καν να χρειαστεί να υποστείλουν τις σημαίες τους από τα κράτη τους!!!!

Το Ευρώ φτιάχθηκε από την αρχή με τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλέσει τεράστιες δονήσεις στις τοπικές εθνικές οικονομίες.... και τα κατάφερε.
Οι Ελληνες είδαν ξαφνικά τις τσέπες τους να αδειάζουν από τις δραχμές και να μισογεμίζουν από το συναλλαγματικής μορφής, νόμισμα του Ευρώ.

Η κατασκευή του ήταν από την αρχή τετοια ώστε να προκαλέσει ψευτοπαροξυσμό καταναλωτισμού στις χώρες που το υιοθετούσαν. Τα τεραστίου αξίας κέρματα του ενός και των δύο Ευρώ και το μηδαμινού (για πονηρούς ψυχολογικούς λόγους) μεγέθους (αλλά τεραστίου επίσης αξίας) πεντόευρω, δημιούργησαν ένα ανευ προηγουμένου αλαλούμ....
Φανταστείτε ότι μόλις λίγα χρόνια μετά την υιοθέτησή του, η Κύπρος (μια οικονομία από τις δυνατότερες της Ευρώπης, αφού η κυπριακή λίρα ήταν πολλαπλάσια δυνατότερη από το ευρώ) βρέθηκε να έχει ανάγκη δανεισμού!!!!

Στην Ελλάδα βέβαια τα συμπτώματα ήταν ολέθρια....

Την ίδια εποχή η Γερμανία φαίνεται να έχει μια τρομακτικής δύναμης οικονομία και μια ανάπτυξη χωρίς προηγούμενο...
Τυχαίο;
Ενώ σχεδόν όλες οι υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης βρίσκονται στις Βρυξέλλες, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, δηλαδή ο οργανισμός που ελέγχει το ευρώ, βρίσκεται στην Γερμανία (Φρανκφούρτη)... κι άλλο τυχαίο;

Και τι κάνει λοιπόν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα;
Οτι μ
Keywords
Τυχαία Θέματα