Μας ετοιμαζουν μια αφορητη ζωη

Θα σας αρεσε να ζειτε απο πενιχρα επιδοματα πολυχρονης ανεργιας και να ζητιανευεται φαγητο στα συσιτια της εκκλησιας?
Θα σας ικανοποιουσε να εργαζεστε για 600 ευρω και ισως πολυ λιγοτερα μηνιαιως και να υποκυπτεται στις παρανομιες και στις πιεσεις του εργοδοτη σας?
Πως θα σας φαινοταν να μην εχετε να πληρωσετε τους λογαριασμους της δεη?
Πως θα αντιδρουσατε αν μετα τοσα
χρονια δουλειας παιρνατε μια συνταξη η οποια δεν θα σας επετρεπε να.....
ζησετε με μια στοιχειωδη αξιοπρεπεια?

Ολα αυτα και ακομη χειροτερα ειναι μεσα στα σχεδια της λαοπροβλητης και δημοφιλους κυβερνησης του Γιωργακη,ο οποιος οπου παει και οπου σταθει εξαγγελει την προστασια του πολιτη και κυριως των αδυναμων κοινωνικα ομαδων.

Η παγκοσμιοποιηση δεν θα εχει κανεναν οικτο για οσους δεν φροντισαν να μαζεψουν χρημα και γη,δεν θα λυπηθει κανεναν απο οσους δεν εκλεψαν για να τα εχουν αυτα ολα,οσοι εργασθηκαν σαν μισθωτοι και οι συνταξιουχοι θα υποφερουν τα πανδεινα μεχρι να καταφερει το ασυστολο κρατος να τους ξεφορτωθει για παντα.

Τελευταιο δειγμα η αποφαση του κλαψα της ελληνικης πολιτικης Λοβερδου να πληρωνουν οσοι ψυχικα ασθενεις φιλοξενουνται..η νοσηλευονται μακροχρονια σε νοσοκομεια η ψυχιατρικα ιδρυματα,εκει που πεθαναν την μητερα μου δηλαδη...πρωτα ηταν σωστοι...σε πεθαιναν τσαμπα,τωρα πρεπει να τους πληρωνεις για να το κανουν.
Ξεχναει ομως ο Λοβερδος οτι ακομα και εκει οι συγγενεις πληρωνουν.

Ξεχναει οτι το νοσηλευτικο προωπικο ειναι η αδιαφορο...η ελαχιστο,και ετσι ο συγγενης δεν εχει αλλη επιλογη απο το να προσλαβει τις παρανομες αποκλειστικες οι οποιες λυμαινονται τον χωρο και δεν πληρωνουν και φορο εισοδηματος.'
Η φοροδιαφυγη που πατασσουν δηλαδη γινεται ασυστολα μεσα σε κρατικα ιδρυματα και αυτοι κανουν οτι δεν το ξερουν κιολας.

Και ετσι ενας ασθενης με εισοδημα 360 ευρω....συνταξη ογα δηλαδη θα πληρωνει για να πεθαινει το 40%της συνταξης του και μετα με τα υπολοιπα θα πρεπει να τσονταρουν και οι συγγενεις για να προσλαμβανει αποκλειστικη...αν εχουν φυσικα,αν οχι ο θανατος θα ερχεται συντομοτερα απο πληρη εγκαταλειψη.

Αυτο ειναι το μελλον που οι εραστες της παγκοσμιοποιησης ετοιμαζουν για εμας,σας αρεσει η οχι ετσι θα ειναι,και μετα σε καθε συναντηση του Γιωργακη με τον Παπουλια θα μιλανε για την προστασια των αδυναμα οικονομικα ομαδων..εννοωντας τους βιομηχανους,τους εργοδοτες που επι δεκαετιες φοροκλεβαν και τους τραπεζιτες.
Διοτι επι δυο χρονια μονο αυτους εχουν βοηθησει.Και κανεναν αλλον απο εμας.

 http://harrytsopanos.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα