Λαμία:Δύο αδέλφια συνέλαβε η αστυνομία για τη ληστεία στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ

-Η μηχανή οδήγησε τους αστυνομικούς στον εντοπισμό τους
-Λίγες μέρες πριν προσπάθησαν να κλέψουν μηχανή αστυνομικού

Δύο αδέλφια από τη Λαμία, ηλικίας 43 και 31 ετών αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα σήμερα για τη χθεσινοαπογευματινή ληστεία στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Νέα Μαγνησία στη....
Λαμία.(Διαβάστε εδώ πως έγινε η ληστεία: http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=37778:2011-10-21-14-42-22&catid=38:2010-04-22-20-27-04&Itemid=3)

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας από την πρώτη στιγμή εκτιμώντας τα στοιχεία και τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν, κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με "γνώριμα" σε αυτούς άτομα. Η μηχανή που χρησιμοποίησαν, ιδιοκτησία τους ενός, είναι χαρακτηριστική. Ένα παλιό Yamaha XT, μπλε χρώματος με άσπρο φτερό.

Λίγες ώρες αργότερα τα 2 αδέλφια μαζί με κάποιους άλλους υπόπτους εντοπίστηκαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο και από την προανάκριση προέκυψε ότι τα δύο αδέλφια με τη συγκεκριμένη μηχανή διέπραξαν τη ληστεία.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, τον έναν που μπήκε μέσα και απείλησε την 36χρονη ιδιοκτήτρια, τον αναγνώρισε η ίδια, όταν βγήκε από το νοσοκομείο, όπου είχε διακομισθεί από το ισχυρό σοκ που υπέστη.

Τα δύο αδέλφια από τη Λαμία έχουν απασχολήσει αρκετές φορές την αστυνομία, για διαρρήξεις και κλοπές, αφού εδώ και αρκετά χρόνια είναι μπλεγμένα στα δίχτυα των ναρκωτικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας από τους δύο, τα ξημερώματα της 16ης Οκτωβρίου, πήγε να κλέψει τη μηχανή από το σπίτι ενός αστυνομικού στη Λαμία. Δεν τα κατάφερε όμως αφού έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή. Ο αστυνομικός όμως προλάβει να δει το γνωστό μπλε ΧΤ και είχε ενημερώσει τους συναδέλφους του.

Έτσι χθες το μεσημέρι, λίγες ώρες πριν τη ληστεία αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν έξω από το "Μουστάκειο", στην οδό Καποδιστρίου. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην ασφάλεια, αλλά επειδή είχε παρέλθει το αυτόφωρο δεν κρατήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος. Απλά σχηματίστηκε δικογραφία για την απόπειρα κλοπής της μηχανής.

Φυσικά όλα αυτά δεν εμπόδισαν τα δύο αδέλφια λίγες ώρες αργότερα να ληστέψουν το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τώρα αν τα δύο αδέλφια εμπλέκονται και στην προηγούμενη ληστεία, που είχε γίνει στο ίδιο πρακτορείο τον περασμένο Ιανουάριο.(Διαβάστε την είδηση)

LamiaReport.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα