"Κύριε Βαρδίκο.......ήρθε η ώρα να ξεχωρίσετε ως πολιτικός άντρας"

Κύριε Βαρδίκο,
απευθύνομαι σε εσάς, ως απλός Έλληνας πολίτης και ως Σαμιώτης. Λίγες ημέρες πριν
την κρίσιμη ψηφοφορία της προσεχούς Τετάρτης, για το πολυνομοσχέδιο του κ. Βενιζέλου, το οποίο θα βάλει την οριστική ταφόπλακα στα ελληνικά νοικοκυριά, στου εργαζόμενους και στους συνταξιούχους, έκαναν την επανεμφάνισή τους, κάποιοι τσάμπα μάγκες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,
μιλώντας πάλι για παραιτήσεις τους και....
για τη μη ψήφιση του νομοσχεδίου, από αυτούς!
Αυτά τα «κουτάβια» της πολιτικής, που για το μόνο που ενδιαφέρονται, είναι η καρέκλα τους, σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις, υπερψήφισαν τελικά όλα τα αναίσχυντα νομοσχέδια της κυβέρνηση του George Papandreou, τα οποία έχουν φέρει τον ελληνικό λαό σε δεινή οικονομική κατάσταση και την πατρίδα μας να έχει χάσει την εθνική της αξιοπρέπεια αλλά και την εθνική της κυριαρχία, σύμφωνα μάλιστα, με πρόσφατη δήλωση του κ. Βενιζέλου από τα έδρανα της βουλής. (Όποιος πιστεύει πως η Ελλάς σήμερα είναι χώρα ελεύθερη, πρέπει απαραιτήτως να αναθεωρήσει την άποψή του.)
Αξιότιμε κύριε Βουλευτά, κ. Βαρδίκο τα ψέματα τελείωσαν. Αναλογιστείτε τις ευθύνες που έχετε απέναντι στους πολίτες του νομού, απέναντι στους συμπατριώτες σας, οι οποίοι σας έχουν τιμήσει δύο φορές, με το να σας εκλέξουν ως εκπρόσωπό τους στο ελληνικό κοινοβούλιο, για να παλεύετε για τα δίκαια συμφέροντα τους και όχι για κομματικά σας. Θα πρέπει τώρα να δείξετε στους πολίτες της Σάμου ότι η συνείδηση σας και το ήθος σας, είναι υπεράνω της κομματικής σας ταυτότητας, υπεράνω του ΠΑΣΟΚ.

Σας δίνετε η ευκαιρία να τιμήσετε τον Σαμιακό λαό, να ξεχωρίσετε ως πολιτικός άντρας, και να αποδείξετε ότι στις συνεντεύξεις σας, όπως την πρόσφατη στην εφημερίδα ΜΕΤΡΟ, όταν λέτε ότι έχετε συνείδηση το εννοείτε!

Σας καλώ να παραιτηθείτε από την βουλευτική σας έδρα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον επαναλαμβανόμενο βιασμό, της ελληνικής κοινωνίας, Μία βουλευτική έδρα την οποία θα αρνηθούν και οι δύο άλλοι συνυποψήφιοι σας στον νομό. Η Σάμος μέσω αυτής της στάσης να γίνει έστω και την ύστατη στιγμή, φωτεινό παράδειγμα αντίστασης για τον ελληνικό λαό, χωρίς να έχει αντιπρόσωπο στο ελληνικό κοινοβούλιο. Μία διαμαρτυρία όχι μόνο για τις τελευταίες ασελγείς πράξης της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, εις βάρος του, άλλα και για τον διαχρονικό απομονωτισμό των ακριτικών νησιών από τις πολιτικές ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων.


http://samiakignomi.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα