Κύριε διαχειριστή του blog salamis-news

χθες σας αποστείλαμε προς δημοσίευση ανάρτηση από το zouglablog.gr, με τίτλο:
Υπ.Δήμαρχος Σαλαμίνας λέει ΟΧΙ στους εορτασμούς των Σαλαμινίων!
Απίστευτο ?
Φυσικά δεν την αναρτήσατε , αφού προφανώς στηρίζετε την κ. Ρούλα Νάννου και καλά κάνετε, δικαίωμα σας είναι, ο καθένας πράττει κατά το δοκούν.
Μέχρι εδώ όλα καλά.
Σε σημερινή ανάρτηση σας για το ίδιο θέμα, μεταξύ άλλων, έχετε γράψει:....
ΔΕΝ αρκέστηκαν βέβαια μόνο στα ανώνυμα σχόλια, έτσι, φτιάξανε άλλη μια μαϊμού κίνηση που την ονόμασαν (σχήμα οξύμωρο) «ενεργοί δημότες της Σαλαμίνας» μ’ ένα μαϊμού email,
[email protected] κι άρχισαν να περιφέρονται από blog σε blog όπου στόχος τους είναι να μας ανακατέψουν το στομάχι και το πέτυχαν.

Κύριε διαχειριστή του blog salamis-news,
όπως εσείς σχολιάζετε και κρίνετε πίσω από την ανωνυμία σας, έτσι και εμείς, πιστεύουμε ότι έχουμε αυτό το δικαίωμα (έχουμε ακόμη την εντύπωση ότι ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα), να σχολιάζουμε και να κρίνουμε πίσω από την ανωνυμία μας, σαν ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
Προφανώς εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια και αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη κίνηση μας. Αν τη θεωρούσατε ΜΑΪΜΟΥ το πολύ πολύ να της πετάγατε μπανάνα και όχι να χτυπιέστε έτσι.
Χωρίς ίχνος απολογητικής διάθεσης διευκρινίζουμε ότι η ανάρτηση που στείλαμε για αναδημοσίευση δεν ήταν υβριστικού περιεχομένου ούτε για τη κ. Νάννου ούτε για κανέναν άλλο. Απλά και μόνο «έδειχνε» και «καθρέφτιζε» τις θέσεις και απόψεις του Πολιτικού «Ανδρός» (με την ευρύτερη έννοια που είχε η λέξη κατά την αρχαιότητα, για να μη παρεξηγηθούμε και πάλι) για την τόσο ΛΑΜΠΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ.

ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Κύριε Διαχειριστή, επειδή η πορεία του blog σας είναι ο καθρέφτης της δημοκρατικής ευαισθησίας που σας διακατέχει και γνωρίζουμε ότι δεν θα αναρτήσετε και πάλι την απάντηση μας, θα την στείλουμε προς ανάρτηση σε όλα τα blogs μαζί με την πρόσκληση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης προς τον
Δήμαρχο Σαλαμίνας, για να λήξει το θέμα της προσβολής της μνήμης των προγόνων μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα