Κομοτηνή: 9 λαθρομετανάστες νεκροί - Δεν γινόταν καταδίωξη του αυτοκινήτου.

Σε τραγωδία με εννέα νεκρούς και τέσσερις τραυματίες, από τους οποίους οι δύο χαροπαλεύουν, κατέληξε η «τρελή» κούρσα δουλεμπορικού Ι.Χ. γεμάτου με λαθρομετανάστες, χθες τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό, έξω από την Κομοτηνή. Το αυτοκίνητο μάρκας Audi A4, μέσα στο οποίο ήταν στοιβαγμένοι 13 άνθρωποι, ανάμεσα τους και τρία νήπια, προσέκρουσε με σφοδρότητα στα προστατευτικά κάγκελα του δρόμου και σε μια πινακίδα σήμανσης, καταλήγοντας κομμένο στα.....
δύο, σε παρακείμενη τάφρο.
Τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν νεκρούς 9 επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων δύο κοριτσάκια 2 και 6 ετών, ενώ το τρίτο παιδί -ένα αγοράκι 5 ετών- μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κομοτηνής χωρίς σφυγμό και θεωρούνταν επίσης νεκρό, αλλά οι γιατροί το επανέφεραν στη ζωή με απινίδωση. Το παιδί μεταφέρθηκε για παρακολούθηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπως και ένας ενήλικας πολυτραυματίας, που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ κίνδυνο για τη ζωή της διατρέχει και μια γυναίκα.
Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο οδηγός του Ι.Χ., ηλικίας περίπου 35 ετών, που τα στοιχεία του δεν είχαν ταυτοποιηθεί μέχρι αργά το απόγευμα, καθώς και δύο μετανάστες, ηλικίας 20 και 35 ετών. Επίσης, εκτός από τις δύο ανήλικες ανασύρθηκαν νεκρές άλλες τέσσερις γυναίκες, ηλικίας από 20 ως 40 ετών. Το τροχαίο σημειώθηκε στις 6:35 χθες το πρωί στον ανατολικό κόμβο της Κομοτηνής στην Εγνατία Οδό και όπως διευκρινίστηκε από τις αστυνομικές αρχές δεν γινόταν καταδίωξη του μοιραίου αυτοκινήτου. Το τελευταίο έφερε κλεμμένες πινακίδες Σερβίας και το εσωτερικό του είχε διασκευαστεί κατάλληλα για τη μεταφορά πολλών λαθρομεταναστών, καθώς είχαν αφαιρεθεί τα πίσω καθίσματα και είχε ενοποιηθεί η καμπίνα με τον χώρο αποσκευών.

imerisiaΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα