Κινητοποιήσεις στην Δραπετσώνα κατά της ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας

Αγωνιστικές κινητοποιήσεις έχουν ξεκινήσει στον Δήμο Δραπετσώνας Κερατσινίου ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας στον Δήμο με ανακοίνωση της η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει τη συμπαράστασή της στις αγωνιστικές παρεμβάσεις του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Δραπετσώνας, που αντιδρά στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής του Λουκά Τζανή, να....
εκχωρήσει τμήμα της καθαριότητας στην «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ Α.Ε.».

Η Δημοτική Αρχή Κερατσινίου με την τακτική του αιφνιδιασμού και σε άγνοια των υπηρεσιών και των εργαζομένων προσπαθεί χρησιμοποιώντας ως άλλοθι
την έλλειψη προσωπικού, να εφαρμόσει και αυτή την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης και του Δ.Ν.Τ. των ιδιωτικοποιήσεων και του ξεπουλήματος της Δημόσιας Περιουσίας.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή του Λουκά Τζανή, αφού αναλογιστεί τις ευθύνες της απέναντι στους πολίτες και τους εργαζόμενους να μη διανοηθεί να προχωρήσει σε αποφάσεις που καταργούν το Δημόσιο και Κοινωνικό Χαρακτήρα των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. επιβαρύνοντας με νέα χαράτσια τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δηλώνει ότι, ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στον Πειραιά αλλά και σε ολόκληρη την Αττική είναι σε αγωνιστική εγρήγορση για να αποτρέψουν με κάθε τρόπο μαζί με τους εργαζόμενους στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας την προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος Ιωάννης Τσούνης

http://www.pireasnews.gr/iΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα