Κινδυνεύει με ''λουκέτο'' η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης

Γιά παραβίαση ομοσπονδιακών νόμων, επειδή προσέλαβε άτομο (Δέσποινα Συριοπούλου) χωρίς να έχει κάρτα εργασίας και ''σόσιαλ σεκιούριτυ'' στις ΗΠΑ και την πλήρωνε με...επιταγές. Οι δε υπαίτιοι του ''συνέδριου''-απάτη που δεν έγινε ποτέ (Δημήτρης Δημητρίου και ο με παραβιασμένη βίζα στις ΗΠΑ, εκβιαστής ''δημοσιογράφος'' Αλέξανδρος Στεφανόπουλος, που τον ''ψάχνει'' η μεταναστευτική Υπηρεσία κι ''έχει βάλει πολλούς στο χέρι'' στη Νέα Υόρκη), με θράσος, ψεύδη και...
τραμπουκισμούς-απειλές, λασπολογούν τους καταγγέλλοντες, κατά το ''φωνάζουν οι κλέφτες γιά να φοβηθούν οι νοικοκύρηδες''... (Αντίγραφο της καταγγελίας στις ομοσπονδιακές αρχές ΗΠΑ, στο αρχείο του ''Κ'', από 2 Μαίου '11).
Στους δύο παραπάνω ''τύπους'' δίνει και βήμα το ''ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ'' της Αθήνας γιά παραπληροφόρηση περί την Ομογένεια Νέας Υόρκης, ευτελίζοντας έτσι κάθε έννοια δημοσιογραφικής αξιοπρέπειας.
- Θύμα των επιτήδειων και η Βουλή των Ελλήνων: Επιταγή της προς την Ομοσπονδία Νέας Υόρκης, εξαργυρώθηκε από... άτομο στην Αθήνα και μέρος της μόνο κατατέθηκε στο ταμείο της Οργάνωσης.

www.kalami.usΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com
Keywords