Κίμωνας Κουλούρης, αυτό το γελοίο...

Thanos Tzimeros

Ο Κίμωνας Κουλούρης, αυτό το γελοίο πρωτοπαλλήκαρο του Ανδρέα με το eyeliner, παρέσυρε και τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του έναν 25χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, που "τόλμησε" να του κάνει έλεγχο επειδή πέρασε με κόκκινο!
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα μέλη ομάδας της ΔΙΑΣ έκαναν σήμα στον οδηγό μιας μαύρης «Μερσεντές» να σταματήσει, επειδή είχε παραβιάσει
ερυθρό σηματοδότη.
Ο οδηγός αποδείχτηκε πως ήταν ο κ. Κουλούρης. Ο αστυνομικός ήθελε να του γράψει πρόστιμο, ο Κίμωνας φώναζε τη γνωστή ελληνική περήφανη ιαχή "ξέρεις ποιος είμαι .....
εγώ ρε;" και μπήκε στο αυτοκίνητο για να φύγει. Ο αστυνομικός προσπάθησε να τον εμποδίσει και ο λεβέντης πρώην Υπουργός, έβαλε μπρος και τον χτύπησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στα πόδια! Απίστευτο!
Η συνέχεια είναι ακόμα πιο απίστευτη. Ο αστυνομικός διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ ο Κουλούρης οδηγήθηκε στο τμήμα Τροχαίας Καισαριανής και μετά την κατάθεσή του αφέθηκε ελεύθερος!

Ως ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! ζητάμε:
- Να συληφθεί και να προφυλακιστεί ο αλήτης και δυνητικά δολοφόνος Κουλούρης! Εδώ και τώρα!
- Να τιμηθεί ο αστυνομικός που δεν "μάσησε" στον τσαμπουκά του πολιτικάντη.
- Να χρεωθούν στον Κουλούρη όλα τα έξοδα νοσηλείας και αποκατάστασης του αστυνομικού και ο μισθός του την περίοδο που θα βρίσκεται εκτός υπηρεσίας λόγω τραυματισμού.
- Να καταθέσει αγωγή ο αστυνομικός με πολιτική αγωγή το κράτος κατά του Κουλούρη
- Να διωχθούν οι αστυνομικοί της τροχαίας Καισαριανής που θεώρησαν το περιστατικό... "τροχαίο".

Ενημερώνουμε τους πάντες ότι θα δημοσιοποιήσουμε το γεγονός - ακόμα μια απόδειξη του τι σημαίνει Έλληνας πολιτικός - σε όλον το κόσμο.
Keywords
Τυχαία Θέματα