ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Άρθρο 1ον

Ιδρυτική Διακήρυξη
Σήμερα (Ημέρα) (Αριθμός) (Μήνας) 2011 εις το προαύλιο της Παλαιάς Βουλής στην Αθήνα, οι υπογράφοντες Έλληνες πατριώτες, διακηρύσσουμε τα ακόλουθα :
1) Ιδρύουμε μέτωπο με το όνομα Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωση (ΕΛ.ΛΑ.Σ) με έμβλημα την Ελληνική σημαία.
2) Σκοπός του μετώπου είναι η συσπείρωση του Ελληνικού λαού σύμφωνα με τις αρχές της....
άμεσης δημοκρατίας για την ανάληψη της εξουσίας του υπό οικονομική, πολιτική,
εθνική και πνευματική κατοχή ευρισκομένου Ελληνικού κράτους.
3) Καλούνται όλοι οι εκ γενετής Έλληνες , άνδρες και γυναίκες, ανεξαρτήτως οργανώσεως και κόμματος να υποστηρίξουν και να πλαισιώσουν το μέτωπο, σύμφωνα με το καταστατικό για να επιτύχουν τους ακόλουθους στόχους οι οποίοι αποτελούν τη διακήρυξη (μανιφέστο) του μετώπου:
3.α Απονομιμοποίηση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος που εκτρέφει την υπάρχουσα κομματική δικτατορία , υπό τη μορφή μιας προσχηματικής δημοκρατίας.
3.β Τιμωρία των ενόχων της οικονομικής και εθνικής υποταγής.
3.γ Προσωρινή στάση πληρωμών του χρέους και αναδιαπραγμάτευση των όρων αποπληρωμής του με τους δανειστές .
3.δ Οικονομική διαχείριση της χώρας βασισμένη σε εθνική δημοσιονομική, νομισματική και αναπτυξιακή πολιτική.
3.ε Επαναδιαπραγμάτευση των σχέσεων μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τη δημιουργία μίας Ευρώπης κοινής δημοσιονομικής πολιτικής και αλληλεγγύης αντί της υπάρχουσας Ευρώπης της αγοράς και του άνισου ανταγωνισμού.
3.στ Σύσταση Εθνοσυνέλευσης με σκοπό τη σύνταξη καταστατικού χάρτη , με βάση τις αρχές της άμεσης δημοκρατίας, υπόδειγμα της οποίας αποτελεί το παρόν καταστατικό, και τους κατωτέρω περιορισμούς:
· Ανεξαρτητοποίηση των εξουσιών του κράτους , Εκτελεστικής , Νομοθετικής και Δικαστικής
· Το ασυμβίβαστο της σύγχρονης συμμετοχής μέλους σε περισσότερες της μιας Εξουσίας

4) Επίβλεψη της διαδικασίας επαναφοράς της λειτουργίας του πολιτεύματος σύμφωνα με το νέο καταστατικό χάρτη και διάλυση του μετώπου με την παράδοση της εξουσίας στους νομίμως εκλεγέντας άρχοντες.

Ο Θεός χρησιμοποιεί τα δικά μας χέρια
εμείς πρέπει να σώσουμε την Ελλάδα

Άρθρο 2ον
Οργάνωση του μετώπου
Το μέτωπο οργανώνεται σε τέσσερα πολιτικά επίπεδα Οργάνωσης:
Ενοριακό ή της Γειτονιάς: Ο όρος προέρχεται από το επίθετο ενόριος που σημαίνει τον χώρο εντός ορισμένων ορίων, μία καθορισμένη περιοχή, μία γειτονιά ή περιφέρεια (territorium). Εδώ εννοείται ως το σύνολο των κατοίκων γύρω από ένα Ι. Ναό και από τον οποίο παίρνει το όνομα. Οι ενορίες αντιστοιχούν στις κοινότητες που αποτελούσαν πυρήνες δημοκρατικής λειτουργίας αντίστοιχης με αυτή των Εκκλησιών του Δήμου της αρχαίας Ελλάδος ή των Σοβιέτ στην πρόσφατη ιστορία. Το Πολιτικό Ενοριακό Συμβούλιο συνιστά την ολομέλεια της τοπικής οργάνωσης και αποτελείται από κάθε Έλληνα ή Ελληνίδα της ενορίας που αποδέχεται τις αρχές του μετώπου (άρθρο 3).
Δημοτικό: Ή Δημοτική Οργάνωση αποτελείται από τους εκλεγμένο
Keywords
Τυχαία Θέματα