ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ....

Γράφει ο σύντροφος Ν. Σ.
Dr. Συνταγματικού Δικαίου
στο University of Salzburg

"Οι εκλογές θα προκηρυχθούν πιθανότατα για τις 6 Μαΐου ή λίγο αργότερα" , δήλωσε από το Βήμα της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών σύντροφος Τάσος Γιαννίτσης !
Πρόκειται για ένα πρώτο από τα πολλά και προσεκτικά σχεδιασμένα βήματα , με τα οποία η Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας προσπαθεί να διαχειριστεί μία
κρίση , η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία και γι'αυτήν την ίδια Ύπαρξη της Πατρίδας , όπως την....
ξέρουμε.
Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές , η Πατρίδα αντιμετωπίζει έναν κίνδυνο που όμοιό του δεν συναντούμε , όσο κι αν ψάξουμε στην ιστορία του νεοελληνικού κράτους!

Ο εσωτερικός εχθρός με τη βοήθεια σκοτεινών δυνάμεων , που αντιστρατεύονται την κοινή προσπάθεια για τη Σωτηρία της Πατρίδας , με αριστοτεχνικές κινήσεις κατάφερε μέσα στη διάρκεια 2 ετών να βάλει τη Νόμιμη Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας σε θέση "ματ" και να ακυρώσει κάθε κόπο και κάθε θυσία στην οποία με σθένος , φιλοπατρία και πίστη στα οράματα του Σοσιαλισμού , υπεβλήθη ο φιλότιμος λαός μας.

Είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ το φαινόμενο που παρακολουθεί ο τίμιος και σοσιαλιστής πολίτης (αλλά και όλη η φιλελληνική κοινωνία των αρωγών χωρών της Ευρώπης) να εκτυλίσσεται τα τελευταία χρόνια ....
Δεν έχει καταγραφεί ξανά στα πολιτικά χρονικά παγκοσμίως , μία Κυβέρνηση με λαοφιλία και φανατική υποστήριξη του 90 με 95% από τους πολίτες να οδηγείται σε αποδόμηση προκειμένου να σχηματιστεί μία (ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΗ και ομοίως λαοφιλής) Κυβέρνηση εθνικής Σωτηρίας για να προωθήσει τα ....όσα είχε δρομολογήσει η πρώτη! .... είπαμε όλοι : "Ας είναι"
Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός , ο Γεώργιος Α.Παπανδρέου με μία κίνηση ανείπωτου Μεγαλείου Ψυχής , έδωσε μαθήματα Αλτρουισμού και Φιλοπατρίας με την αποχώρησή Του από την Πρωθυπουργία για το καλό της Πατρίδας!
Αυτή την κομβική στιγμή και μετά το θρίαμβο του PSI , η Κυβέρνηση μας δέχεται μία ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ σε καθημερινή βάση από άτομα , συγκροτήματα , εσωτερικούς κι εξωτερικούς δολιοφθορείς , οι οποίοι σαν κοινό παρανομαστή έχουν το δηλητηριώδες πάθος τους για ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ της Σοσιαλιστικής Κοινωνίας μας και ΔΙΑΛΥΣΗ (δια της χρεοκοπίας και της εξόδου μας από το Ευρώ) κάθε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ.
Μιας δομής που στηρίχτηκε και χαλυβδώθηκε με το πάθος και τις εκούσιες θυσίες του 95% των τίμιων , εργατικών και τυφλά πιστών σοσιαλιστών και δημοκρατών πολιτών στον απελθόντα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ , Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και Παγκόσμια αναγνωρισμένο Αστέρα της Οικουμενικής πολιτικής και οικονομικής Διανόησης!
Όλος αυτός ο λαός , όλα αυτά τα εκατομμύρια των πολιτών-στρατιωτών του Σοσιαλισμού βλέπουν αυτή τη στιγμή :
να λοιδορείται και να μηδενίζεται το Έργο ενός μεγάλου ηγέτη , αλλά και το όραμά Του!
να παρεμποδίζεται ο πολιτικός σχεδιασμός ενός (παγκόσμια θαυμαστού) πολιτικού & οικονομικού εγκεφάλου , μεγάλου Τεχνοκράτη και συνάμα Σοσιαλιστή , του μεγέθους ενός Λουκά Παπαδήμου!
να μηδενίζεται η νομοθετική προ
Keywords
Τυχαία Θέματα