ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ

Η ΝΕΑ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ
ΠΛΑΙ ΠΛΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ
ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ "ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ"!
(Στις φωτο ο καταγγέλλων με τον πρόεδρο της Ν.Δ)

Kαταγγέλλουν ξεκάθαρα(πόσο ποιο ξεκάθαρα)ότι ο φίλος τους ο Σαμαράς- μαζί με την πεθερά που.....
απ' ότι φαίνεται λύνει και δένει πια στο Νάυπλιο, κάτω από το Παλαμήδι- τους πούλησαν και αποχωρούν από τη Ν.Δ.

Από χθες που έγινε γνωστό ότι ο νυν πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ραφαήλ Μπαρού "κρεμάστηκε" απο τη Ν.Δ στην ανάδειξη του νέου
δημάρχου Ναυπλίου(στην θέση του αποχωρήσαντος Αναγνωσταρά που κατέρχεται ως βολευτής), η περιοχή βράζει με απρόσμενες εκλογικές συνέπειες. Και να φανταστείτε ότι ο φίλος του Σαμαρά Ραφαήλ Μπαρού που υποτίθεται υποστηριζόταν για δήμαρχος, φωτογραφιζόταν στην Ανασταση δίπλα στον πρόεδρο! Ο τοπικός τύπος έχει πάρει φωτιά.

Διαβάζουμε από την peloponnisiaki:

"Μπορεί ο δήμαρχος Ναυπλίου Παν. Αναγνωσταράς να άνοιξε τον δρόμο της διαδοχής τους στον δήμο, ενάμισι χρόνο περίπου μετά την δεύτερη επανεκλογή του, ωστόσο οι διαδικασίες είχαν ως αποτέλεσμα μία ακόμα διάσπαση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή.

Στελέχη της ΔΑΚΕ Αργολίδας, μαζί με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού, καταγγέλλουν τις διαδικασίες διαδοχής του κ. Αναγνωσταρά και σπάζουν πλέον τα δεσμά τους με το κόμμα. Δηλώνουν δε, ότι θα συγκροτήσουν ανεξάρτητη παράταξη, κατηγορώντας τη Ν.Δ. ότι τους πρόδωσε και πως χρησιμοποίησε τρόπους προκλητικούς και αναίσχυντους για την διαδοχή του δημάρχου.

«Επειδή ζήσαμε από κοντά και υποστήκαμε τις μεθοδεύσεις, τις αλχημείες και την αντιδημοκρατική συμπεριφορά των τοπικών εκπροσώπων του κόμματος και όχι μόνο, νοιώθουμε αηδιασμένοι για την συμπεριφορά τους αυτή και διακηρύσσουμε προς όλους τους Ναυπλιώτες και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μας ότι τέτοιες συμπεριφορές προς το κοινωνικό σώμα της Ιστορικής μας πόλης δείχνουν το πόσο σέβονται και υπολήπτονται τα στελέχη του κόμματος που διαχρονικά στήριξαν έμπρακτα την παράταξη» αναφέρει ανακοίνωση που υπογράφουν τα μέλη της ΔΑΚΕ, ενώ συνυπογράφει και ο κ. Μπαρούο.

Προειοποιούν ότι στο μέλλον θα εκθέσουν λεπτομέρειες για τους εκβιασμούς τις υπόγειες διαδρομές και τις αθέμιτες συναλλαγές που υπήρξαν για να κατασκευασθεί το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. «Προς το παρόν θα εξαντλήσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να καταψηφισθούν οι όψιμοι εθνοπατέρες που η ανάμειξή τους στις εκλογές γίνεται για καθαρά συμφεροντολογικούς σκοπούς» αναφέρουν χαρακτηριστικά και ξεκαθαρίζουν: «Ο υποδειχθείς από εμάς, από όλους τους μαζικούς φορείς της περιοχής και από την ζώσα κοινωνία του Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού, δηλώνει ότι δεν θα συμμετάσχει στην παρωδία των διαδικασιών».

Εν τω μεταξύ το πρωί ανέβηκε στο blog της zougla , πιο σκληρό και πικρόχολο σχόλιο:

"ΝΑΥΠΛΙΟ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ-ΠΕΘΕΡΑ/ΜΠΑΡΟΥ

η χθεσινή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Ναυπλίου να ΜΗΝ ορίσει ως διάδοχο του απερχό
Keywords
Τυχαία Θέματα