Καρατζαφέρης:Να μην δοθούν 100.000.000 στο μέγαρο μουσικής

Σωστός ο κωλοτούμπας. Τώρα αν σε 2-3 μήνες φωνάζει γιατί ΔΕΝ έδωσαν λεφτά για το Μέγαρο είναι άλλο θέμα...

Βουλή 22/3/2011
Δίνονται πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με τους τόκους. Και, κύριοι της ΝΔ, ψάξτε το λίγο το ζήτημα. Δεν ξεκίνησε από τη ΝΔ. Πρώτος ο Χριστοδουλάκης με το Βενιζέλο έδωσαν εγγυήσεις και μετά δόθηκαν επί Αλογοσκούφη. Και τώρα εσείς λέτε “να τα...
δώσουμε εμείς τα χρήματα αλλά να πάρουμε το Διοικητικό Συμβούλιο”!
Κι αυτό για να το πουλήσετε αύριο σε κάποιον, αφού θα το έχετε κρατικοποιήσει. Αυτό, όμως, δημιουργεί κακό προηγούμενο, κ. υπουργέ, γιατί αύριο θα κάνετε το ίδιο και με το Ωνάσειο. Θα πείτε ότι αναλαμβάνετε τα χρέη, το κρατικοποιείτε και βάζετε τους δικούς σας ανθρώπους μέσα. Αυτή είναι η τακτική ΠΑΣΟΚ.

Πρέπει να αποσυρθεί αυτή η διάταξη για το Μέγαρο Μουσικής. Βεβαίως να σωθεί το Μέγαρο Μουσικής, αλλά να περιμένει η τράπεζα να βρεθεί μια άλλη λύση. Όχι όμως να κόβετε από τα ορφανά και τις χήρες των ενστόλων, που σας είναι εύκολο για να δώσετε 100 εκατομμύρια στο Μέγαρο Μουσικής!

Και η ιδιοκτησία να μη θιγεί, γιατί κάποιοι έβαλαν την περιουσία τους. Αυτά τα 95 όμως δεν θα τα δώσετε, γιατί μπορεί μεν να πάρετε την κάλυψη του Κοινοβουλίου, κινδυνεύετε όμως να κατηγορηθείτε για απιστία!

http://kolotoubes.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα