Καρατζαφέρης: "Δε νομίζω ότι έχει παραιτηθεί ο Καραμανλής"

Μπορεί όσο ήταν πρωθυπουργός να τον άδειαζε συνέχεια , λέγοντας πως δεν συνεργάζεται με τα άκρα, ωστόσο ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν φαίνεται να κρατά κακία στον Κώστα Καραμανλή! Σε συνέντευξη του στο Βημα fm, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ δεν έδειξε να έχει τελειωμένο τον πρώην πρωθυπουργό, που τον χαρακτήρισε μάλιστα και ως …
παιδί!
«Δεν νομίζω ότι έχει παραιτηθεί. Είναι παιδί ακόμα. Είναι 55 ετών. Μη
βιαστεί δηλαδή να κάνει τον κύκλο του. Θέλει καιρό η γιατρειά, δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Γιατί να ανησυχούν όμως μερικοί; Όλοι έχουμε δικαίωμα στη ζωή. Ουαί και αλίμονο, δηλαδή, καθένας να σχεδιάζει το μέλλον του αποκλείοντας τους άλλους. Αυτό θα ήταν κακό»

Όσον αφορά τον Σαμαρά είπε για μια ακόμη φορά- εμμέσως πλην σαφώς- πως δείχνει βουλιμία για εξουσία:
«Ο Σαμαράς βλέπει ότι είναι η χρυσή ευκαιρία της ζωής του και δεν είναι λάθος αυτό. Σου λέει, τώρα έχει διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ και πάμε σε εκλογές για να γίνω πρωθυπουργός. Το ερώτημα είναι επί ποίου θέματος να γίνει πρωθυπουργός, διότι φοβούμαι ότι όπως πάνε τα πράγματα, θα είναι εξαιρετικά δύσκολα»

Όσον αφορά την κυβέρνηση Παπαδήμου είπε:
«Του έδωσα την επιστολή. Και του είπα ότι με 50 δεν προχωράει. Οι μισοί υπουργοί ασχολούνται με την εσωκομματική ή την εθνική εκλογή. Δεν τραβάει αυτό το πράγμα. Επομένως, σφίχτο να μη γινόμαστε και αστείοι σε σύγκριση με την Ιταλία και επειδή εσύ είσαι και άριστος τεχνοκράτης βάλε μέσα τους πολιτικούς αρχηγούς να έχουν την ευθύνη να το μαζέψουν αυτό το πράγμα. Χρειάζονται διαρθρωτικές αλλαγές. Δηλαδή, περιμένει κανείς από εμάς ποιος να κάνει τη διαρθρωτική αλλαγή; Ο Χρυσοχοΐδης; Ο Ραγκούσης;»

To πιο σημαντικό όμως το άφησε για το τέλος που έκανε πρόβλεψη για την επόμενη κυβέρνηση:
“Η επόμενη κυβέρνηση πάλι πρέπει να είναι τρικομματική και στόχος μου είναι να πείσω όσους δεν έπεισα προηγουμένως. Η διαφορά είναι να πάμε όπως είμαστε σήμερα, αλλά αντί με Παπαδήμο με Σαμαρά. Άλλο δεν πρόκειται..” κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ …

http://armageddon-news.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα