Κάποιοι τον θέλουν... Υπεξ-ω

Ακόμα δεν έγιναν κυβέρνηση κι άρχισαν τα κόλπα της επόμενης μέρας ορισμένοι αδιόρθωτοι συνωμότες του γλυκού νερού μέσα στη ΝΔ. Μοιράζουν υπουργεία και κανονίζουν όπως τους συμφέρει τις θέσεις σε κυβέρνηση και κόμμα... για να εξασφαλίσουν τη δική τους πολιτική μακροζωία.

Στην κορυφή της.....
λίστας τους είναι όπως μαθαίνουμε από καλές πηγές ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Είναι που είναι ενοχλητικός με τη γνωστή του μετριοπάθεια ο υπουργός εθνικής άμυνας, αντιλαμβάνονται τώρα ότι θα μπορούσε
να παίξει και ένα εποικοδομητικό ρόλο στις μετεκλογικές εξελίξεις. Αποφάσισαν λοιπόν να τον εξουδετερώσουν με τη γνωστή μέθοδο "κλωτσιά προς τα πάνω". Και προωθούν ζυμώσεις για την τοποθέτησή του στο υπουργείο εξωτερικών, το οποίο είναι μεν ψηλά στον κατάλογο των υπουργείων, δεν δίνει όμως κανένα περιθώριο για τη συμμετοχή σε ότι πρόκειται να γίνει μετά τις εκλογές.

Έτσι πετυχαίνουν μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Και να έχουν το ατού Αβραμόπουλος στην αυριανή κυβέρνηση, εφόσον προκύψει, αλλά και να το εξουδετερώσουν στις γενικότερες διεργασίες.

Είναι μάλιστα τόσο πειστικός ο "πόνος" τους για την... προαγωγή του Αβραμόπουλου, ώστε να έχουν μπλέξει στις σχετικές συζητήσεις και ανθρώπους του Καραμανλή με ότι αυτό σημαίνει.

Ο κόσμος καίγεται δηλαδή κι αυτοί κοιτάζουν πώς να... κουρέψουν τον Αβραμόπουλο.

Και αδιόρθωτοι και ασυγχώρητοι...

http://www.kentrinews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα